Wat is de kunst van jouw leven?

Op veel plekken op onze prachtige wereld, zeker ook in ons mooie Nederland, hebben we het nogal druk. We moeten, willen en doen veel, heel veel. Vaak de hele dag door en ook nog eens elke dag van de week.

Kans is groot dat je jezelf in die drukte wel eens afvraagt: waar ben ik eigenlijk in dit hele verhaal? Hoe is het echt met me? Hoe voel ik me eigenlijk? En waarom voel ik me eigenlijk zo?

 

Not connected

De echte vraag is eigenlijk: ‘Sinds wanneer voel ik me niet meer verbonden met mezelf?’ Nu klinkt dat dramatischer dan het is, want die verbinding is natuurlijk nooit weg. Je bent namelijk jezelf: met je hoofd, hart, ziel, lijf en ook met al je gedachten, overtuigingen, angsten, wensen en zo verder.

 

Wat wel heel goed kan is dat je je niet zo bewust bent van die verbinding. Dat je gedachten, het denken over het leven, het heeft overgenomen van het ervaren van het leven. Dat je niet meer registreert wat je lijf je wilt vertellen.  Dat je de zachte stem van je hart helemaal niet meer hoort door het lawaai om je heen en in jezelf. Dat je de roep van je ziel om groei, ervaring, het leven heerlijk leven op jouw manier, niet meer hoort.


De kunst van je meer verbinden met jou 

Om de kunst van jóuw leven te creëren, is een krachtige verbinding met jouw essentie (of ziel, Zelf, Hogere ik: welk woord bij jou past) essentieel. Want dan wéét je diep van binnen welke stappen je mag zetten, wat jouw bedoeling is, wat je mag ervaren en wat je wil creëren in jouw leven.

 

De afstemoefening ‘Verbind je meer met jou’ brengt je weer bij jou. Meld je aan om deze afstemoefening gratis te ontvangen en verbind je meer met jou. Zodat je het leven kunt creëren dat echt bij jou past en wat jou gelukkig maakt.

 

Inspiratie voor de kunst van joúw leven?