sako20181101-2059 - leukste minder MB_edited.jpg

Wat ik kan betekenen in jouw organisatie

 

Start with why

Je kunt natuurlijk op allerlei manieren zorgen voor meer Leven in een organisatie. De eerste stap om te ontdekken wat de meeste impact heeft, is het reviewen van de strategie van je organisatie. In hoeverre staat de bedoeling, de 'why' centraal in de dingen die je doet? En hoeverre is dat zo bij jouw collega's?


'Start with why' is niet voor niets een gevleugelde uitspraak geworden. Zorgen dat het ook daarna centraal blijft in je organisatie is de grote uitnodiging. Hoe dan? Hier ga ik graag met je over in gesprek!

Marketingstrategie & advies

Als de 'why', de bedoeling van jouw organisatie helder is, is de volgende stap natuurlijk mensen daar blij mee maken! Ook wel: dan komt "marketing" in beeld.


Maar hoe doe je dat nu op een manier die passend is bij jouw bedoeling? Zonder dat je de hele "marketing-kerstboom" moet optuigen en bv alle marcom-middelen & kanalen moet inzetten? Daar adviseer ik je graag in! Neem contact met me op voor een vrijblijvend gesprek!

Interim (mar)com-advieseur

Mijn ondernemer-leven begon als interim (marketing) communicatieadviseur. En het blijft leuk! Neem contact met me op als je op zoek bent naar een adviseur die flexibel is, breed en snel inzetbaar. Voor zowel het meedenken en uitzetten van de strategie, als het daadwerkelijk neerzetten en uitvoeren van communicatie-acties.


Diversiteit in werkzaamheden past bij mij: als generalist vind ik het heerlijk om de belangrijkste dingen te weten & te kunnen, en specialisten te betrekken wanneer meer diepgang nodig is.

 
Neem contact met me op!
 

Over mij

Essentials voor mij als ik met organisaties werk:

PLEZIER 

Goed werk leveren gaat makkelijker als er plezier gemaakt wordt. Het zorgt voor een goede sfeer, wat weer leidt tot meer creativiteit, verbinding en betere samenwerking met collega's en externe partijen. 

AANDACHT 

Oog & oor hebben voor medewerkers en klanten. Voor hun successen, vraagstukken en struikelblokken. En zeker ook voor de mens daarachter. Dan wordt vaak duidelijk wat er echt speelt, welke wensen, behoeften en vraagstukken er zijn.

GOEDE RELATIE OPDRACHTGEVER

Hier hecht ik veel waarde aan. Een startgesprek, waarin we duidelijk verwachtingen uitspreken, vind ik bijvoorbeeld erg prettig. Dat geldt ook voor een kop koffie tussen de bedrijven door, om de voortgang te bespreken. En natuurlijk een eerlijk gesprek aan het einde van de opdracht!

Woorden die bij mij passen
Energiek | Gezelligheid | Verbinding | Aanpakken | Vrijheid | Van grote lijnen naar meer detail | Generalist | Inspiratie | Levenskunstenaar | Avonturier

sako20181101-2104 lachend bank bos kleinder MB.jpg