top of page
sako20181101-2059 - leukste minder MB_edited.jpg
Business: Welkom

Uitnodigingen van deze tijd

We leven in een bijzondere tijd. Het is geen tijd van verandering, maar een verandering van tijdperk. Het wordt steeds mee zichtbaar dat we verlangen naar een samenleving dat wordt gedragen door het hart. Zo'n samenleving wordt gevormd door mensen én organisaties die leven en handelen vanuit hun hart, vanuit hun bedoeling.


Een van de uitnodigingen van deze tijd aan organisaties, en de mensen die daar werken, is daarom de bedoeling weer leidend maken in plaats van het systeem. Om te werken vanuit wat er allemaal al wel is, wat meer ruimte mag krijgen en wat ontwikkeld mag worden. Om echt waarde toe te voegen aan het leven van mensen, dieren en moeder aarde, in plaats van illusies te verkopen ("Je bent beter als je dit koopt"). Om bij te dragen aan die hartgedragen samenleving gedragen door mensen, dieren en de aarde te bekrachtigen, in plaats van te verzwakken.

Het is mijn bedoeling om steeds meer tot Leven te komen. Voluit te Leven vanuit mijn hart, vanuit wie ik werkelijk ben en wat ik hier komt doen op aarde. Ik geniet ervan om te delen wat ik tijdens mijn eigen reis leer en van anderen uitnodigen om ook die beweging te maken, persoonlijk en in de organisatie waar ze werken. Want hoe meer mensen kiezen voor leven en werken vanuit hun hart en bedoeling, hoe eerder we leven in die hartgedragen samenleving. 

Business: Tekst

Hoe ik kan bijdragen aan jouw organisatie

Start with why

Om een hartgedragen organisatie te creëren, is het reviewen van de strategie van je organisatie de eerste stap. In hoeverre staat de bedoeling, de 'why' echt centraal in de dingen die je doet? En hoeverre is dat zo bij jouw collega's?


'Start with why' is niet voor niets een gevleugelde uitspraak geworden. Zorgen dat het ook daarna centraal blijft in je organisatie is de grote uitnodiging. Hoe dan? Hier ga ik graag met je over in gesprek!

Marketingstrategie & advies

Als de 'why', de bedoeling van jouw organisatie helder is, is een volgende stap mensen uitnodigen en ze daar blij mee maken! Ook wel: dan komt 'de marketing' in beeld.


Maar hoe doe je dat nu op een manier die passend is bij jouw bedoeling? Zonder dat je perse de hele 'marketing-kerstboom' moet optuigen en alle marcom-middelen & kanalen moet inzetten? Daar adviseer ik je graag in. Neem contact met me op voor een vrijblijvend gesprek!

Interim (mar)com-adviseur

Mijn ondernemer-leven begon als interim (marketing) communicatie-adviseur. En het blijft leuk! Neem contact met me op als je op zoek bent naar een adviseur die flexibel is, breed en snel inzetbaar.

Diversiteit in werkzaamheden past bij mij: als generalist houd ik van zowel het meedenken en uitzetten van de strategie, als het daadwerkelijk uitvoeren daarvan en vertalen naar content, middelen etc. Ook past het bij mij om de belangrijkste dingen te weten & te kunnen, en specialisten te betrekken wanneer meer diepgang nodig is.

Business: Lijst
Business: Tekst

Ervaringen

Business: Recensies

Betrokken, meedenkend, pro-actief, zelfstandig en tegelijkertijd een goede samenwerker…… Zo heb ik Sylvia ervaren in het communicatiewerk dat zij afgelopen jaren heeft gedaan voor het programma Havo van de Toekomst. Denk daarbij aan de inrichting van de website www.havovandetoekomst.nl met daarbij de verzorging van alle content, het afnemen van inhoudelijke interviews met collega’s uit het netwerk en het opstellen en uitwerken van de e-mailings. Haar manier van schrijven is aansprekend en professioneel. Als persoon vind ik Sylvia prettig en inlevend. Zij verbindt zich met de inhoud van de context waarin zij werkt: dat voel ik onze samenwerking en dat zie ik ook terug in producten die zij oplevert. Kortom, ik beveel haar hartelijk aan!”

Arjan van Basten, projectmanager Havo van de Toekomst

Essentials als ik met organisaties werk

Plezier 

Goed werk leveren gaat makkelijker als er plezier gemaakt wordt. Het zorgt voor een goede sfeer, wat weer leidt tot meer creativiteit, verbinding en betere samenwerking met collega's en externe partijen. 

Aandacht 

Oog & oor hebben voor medewerkers, klanten en partners. Voor hun successen, vraagstukken en struikelblokken. En zeker ook voor de mens daarachter. Dan wordt vaak duidelijk wat er echt speelt, welke wensen, behoeften en vraagstukken er zijn.

Goede relatie met mijn klant

Hier hecht ik veel waarde aan. Een startgesprek, waarin we duidelijk verwachtingen uitspreken, vind ik bijvoorbeeld erg prettig. Dat geldt ook voor een kop koffie tussen de bedrijven door, om de voortgang te bespreken. En natuurlijk een eerlijk gesprek aan het einde van de opdracht!


Woorden die bij mij passen
Energiek | Gezelligheid | Verbinding | Aanpakken | Vrijheid | Van grote lijnen naar meer detail | Generalist | Inspiratie | Levenskunstenaar | Avonturier

sako20181101-2104 lachend bank bos kleinder MB.jpg
Business: Over mij
bottom of page