Mailblue - workshop zonder datum .png

Fellerlicht Workshop | 12 juli 2020 | 10.00 - 12.00 uur

Meld je hier aan!

Met de vraag 'hoe nou toch te leven', houden mensen zich al duizenden jaren bezig. Deze vraag is nu actueler dan ooit, want wat een bijzondere tijd is dit! Geen tijd van verandering, maar een verandering van tijdperk. En dat betekent nogal wat; het vraagt hele andere dingen van ons dan voorheen.


Deze wonderlijke tijd vraagt om naar binnen te bewegen in plaats van naar buiten.

Om te ontspannen, uit de kramp te gaan, te zakken in onszelf.

Om je hart steeds meer te openen en haar fluisteringen te volgen.

Om jezelf lief te hebben, met alles wat in je aanwezig is. Om jezelf te helen.

Om te leven vanuit liefde in plaats vanuit angst.


Deze tijd vraagt ook om moedig te zijn en stevig te gaan staan op jouw plek.

Om voluit te kiezen voor leven.

Om aandacht te geven aan wat je wél wil.

Om je energie in beweging te brengen en te verhogen.

Om te kiezen voor je verlangens en dromen, en voor wat je echt belangrijk vindt.

Om vanuit jouw essentie en bedoeling bewust en actief bij te dragen aan die prachtig ‘nieuwe’ wereld die we samen creëren.


Wat vraagt deze tijd van jou en wat is ervoor nodig om dat ook echt te leven? Tijdens deze online workshop gaan we hier mee aan de slag, aan de hand van muziek, visualisaties & oefeningen. Je krijgt meerdere tools die je helpen op jouw plek in dit magische universum te gaan staan en een gelukkig & betekenisvol leven te creëren.

 

 

Wat de workshop mij gebracht heeft : door de oefeningen die aan bod kwamen heeft de workshop mij diepgaande inzichten gebracht . De woorden zijn bij mij minder binnengekomen maar de hetgeen ik ervaren heb door de oefeningen was diepgaand 

Wat de workshop mij gebracht heeft: de oefeningen van de workshop hebben mij diepgaande inzichten gebracht. Hetgeen ik heb ervaren door de oefeningen was diepgaand. 

Feller licht

Deze online workshop geef ik vanuit Feller licht waar ik aan verbonden ben. Dit is een plek met hele fijne mensen die hun eigen licht én dat van ander feller laten stralen, allemaal op hun eigen manier en vanuit het 'pay it forward principe'. Fellerlicht gaat om elkaar echt ontmoeten, verbinden, delen, leren, groeien. Naast workshops vind je er gave en inspirerende gratis tools en events. Als jij daar blij wordt; meld je aan en vertel het ook vooral verder aan vrienden, familie en andere mensen die hier blij van worden! Want zo kunnen we samen groeien; dat is voor ons werken volgens het ‘pay it forward principe’.

Praktisch

Je kunt je hier aanmelden. Vervolgens ontvang je een bevestiging per mail met meer informatie en een paar vragen, om je vast voor te bereiden op de workshop. Vlak voor aanvang van de workshop ontvang je per mail de Zoom-link om deel te kunnen nemen. 

Deze workshop is gratis maar NIET vrijblijvend. Dus als je je aanmelding bevestigd, ga ik er vanuit dat jij op de desbetreffende dag en tijd erbij bent. Als je onverhoopt toch niet kan of afziet van de workshop, wil je mij dit dan op tijd laat weten (uitzonderingen zoals ziek zijn vallen hier uiteraard buiten, dat is overmacht). Wellicht dat ik dan iemand anders blij kan maken met jouw plekje. 

 

Ik zie ernaar uit je te ontmoeten bij de workshop!
x-je Sylvia

"Met mijn aanmelding geef ik De kunst van leven en Feller Licht toestemming om mijn e-mailadres te gebruiken voor het toesturen van een toegangslink voor de gratis Feller Licht workshop en het regelmatig sturen van tips en informatie in een nieuwsbrief of het doen van aanbiedingen. De toestemming kan ik elk moment ook weer intrekken.