top of page

Laat jouw licht Feller schijnen

Ik ben verbonden aan het mooie netwerk Feller Licht. Dit is een plek met hele fijne mensen die hun eigen licht steeds feller laten stralen én andere mooie mensen uitnodigen om dat ook te doen. Dat doen we allemaal op onze eigen manier en vanuit het 'pay it forward principe'. Fellerlicht gaat om elkaar echt ontmoeten, verbinden, delen, leren, groeien. Naast gave en inspirerende gratis toolspodcasts en workshops, bieden we krachtige (online) sessies en events.


Hieronder vind je meer over de workshop die ik deze maand geef, de Licht-sessie van 30 min die je kunt boeken en de Feller Licht podcast!

Feller Licht: Tekst

  

Feller Licht: Tekst
IMG_3364.jpg

Online workshop 'Radical Self-care'

Krachtig op jouw plek staan. Voluit Leven; gelukkig, licht en met veel plezier. Aanwezig bij jezelf, je lichaam en bij wat er in je leven gebeurt. Energiek, creatiekrachtig en ontspannen datgene doen wat klopt voor jou en bijdraagt aan jouw bedoeling.


Soms lijkt dat zo onbereikbaar en voel je je moe, futloos, zwaarmoedig, of zelfs depressief. Gebeuren er allemaal dingen in je leven die voor (innerlijke) chaos zorgen, waar je dan alleen maar reactief op kunt reageren. Voelt het alsof je (wéér) vastzit en niet kan ontdekken hoe jezelf weer vrij te maken. Alsof de deur naar welzijn alleen maar steviger op slot draait en je maar niet kunt ontdekken waar die sleutel ligt.


Die sleutel is radicaal kiezen voor écht zorgen voor jouw Zelf. Radical Self-care.


Tijdens mijn online workshop ‘Radical Self-care’ deel ik met je wat ik hiermee bedoel en welke ‘essentials for Radical Self-care’ ik ontdekt hebt de afgelopen tijd. Ook krijg je meerdere tools die je direct kunt gebruiken!


Meld je aan voor aanstaande maandag:

Maandag 20 juni       20.00 – 21.00 uur


Kun je niet op een van deze momenten? Schrijf je dan toch in: je ontvangt de replay van de Zoom-sessie!

Feller Licht: Over
IG Sylvia profiel met filter festive.png

Hai, ik ben Sylvia!

Ik heb het leven lief en verlang ernaar om volledig tot ontwikkeling te komen, steeds dichterbij mijn essentie, ziel en bedoeling te komen. 'Elke dag meer tot Leven komen' is mijn levensmissie. Voor mij gaat dat over steeds meer leven vanuit mijn hart en vanuit wie ik werkelijk ben. Over het leiderschap terugnemen van mijn leven en en mijn plek innemen. Alle 'laagjes' om mijn essentie heen te ont-wikkelen en mezelf zo steeds vrijer te maken. Voluit Leven op mijn manier, krachtig staan voor wie ik werkelijk ben & voor wat ik hier kom doen op aarde in deze massive shift: in vrijheid, liefde, en met heel veel plezier.

Feller Licht: Over

Ervaringen deelnemers

Ik heb de replay gekeken... Ik vind JOU zo leuk en zo grappig (herkenbaar)! ik houd echt van je humor en openheid. En 't waren mooie reminders.
Note to Self: "You are the one you've been looking for."

Dankjewel

De oefeningen van de workshop hebben mij mooie inzichten gebracht. Hetgeen ik heb ervaren door de oefeningen was diepgaand.

Nog bedankt voor de heerlijke ontspannen workshop. Het was een fijn contact met elkaar, echt een soort gesprek met veel herkenning. De afwisseling was fijn, door de muziek, meditaties en de inzichten die jij deelde uit jouw leven. Diepgaand en toch ook luchtig. Zo fijn om helemaal mijzelf te mogen zijn, dat was het gevoel dat ik kreeg. Dat het goed is zoals ik ben en wat ik voel en wat ik ervaar. Je tip om in elke spiegel waarin jij jezelf ziet, iets liefs tegen jezelf te zeggen. Een gouden laagje om jezelf heen te zien. Kortom een heerlijke workshop, dank je wel!

De sfeer was heel liefdevol en bleef bij mij hangen. Je liefdevolle enthousiasme en die van de deelnemers, dat was heerlijk en daar ben ik heel dankbaar voor.

Feller Licht: Recensies
1.png

Feller Licht sessie

Je bent best tevreden met je leven, maar heel eerlijk: echt gelukkig ben je niet. Je verlangt naar meer ontspanning, betekenis, vrede, plezier. Eigenlijk verlang je vooral naar meer leven vanuit wie je echt bent. Naar leven op jóuw manier, jouw ruimte innemen en krachtig staan voor wie jij werkelijk bent & wat jíj wil doen.

Jubelt je hart als je dit leest? 
Boek dan een Feller Licht Sessie voor € 35,-. In deze krachtige online sessie van ongeveer een half uur, schijnen we samen ons licht op een vraag of thema dat nu actueel is in jouw leven. Je krijgt inzicht in wat er NU nodig is voor meer JIJ in jouw leven én minimaal één tool om je daarbij te ondersteunen.

Feller Licht: Over

Events

Feller Licht: Events

Feller Licht Podcast

Feller Licht is het netwerk waar ik aan verbonden ben. Het is een plek met hele fijne mensen die hun eigen licht én dat van ander feller laten stralen, allemaal op hun eigen manier en vanuit het 'pay it forward principe'. Fellerlicht gaat om elkaar echt ontmoeten, verbinden, delen, leren, groeien.


Naast gave en inspirerende gratis tools en workshops, bieden we krachtige (online) sessies en eventsi. Én podcasts snds begin 2021!

Deze podcasts zijn via Anchor en op Spotify te beluisteren. En natuurlijk via de site van Feller Licht!

Feller Licht: HTML Embed
bottom of page