IMG_0976.JPG

Fellerlicht Workshop

'Jouw kern vasthouden in de chaos'

28 januari 2021 | 12.00 uur

Meld je hier aan!

We leven in een chaotische, dynamische én hele bijzondere tijd. Het is geen tijd van verandering, maar een verandering van tijdperk. Hierbij jouw eigen kern vasthouden is voor mij een van de grote uitnodigingen.

 

De uitnodiging om nog meer mijn hart te volgen en me met mijn essentie en de bron te verbinden. Mijn lichaam en ziel te voeden. Mijn energieveld krachtig te houden, mijn frequentie te verhogen en levenskracht te vergroten.

Want dan sta ik stevig op mijn plek, hebben alle krachten om mij heen minder impact op mij en kan ik mijn energie richten op wat ik hier kom doen op aarde, juíst in deze tijd. Hoe meer mensen dat doen, hoe makkelijker we de ‘nieuwe’ wereld samen creëren.

 

Hoe kun jouw kern vasthouden en jouw levenskracht vergroten in deze tijd? Tijdens deze online workshop gaan we hier mee aan de slag, met muziek, visualisaties & oefeningen. We verkennen de uitnodigingen van deze tijd, ik deel mijn ervaringen en je krijgt meerdere tools die je hierbij helpen.

De oefeningen van de workshop hebben mij mooie inzichten gebracht.

Hetgeen ik heb ervaren door de oefeningen was diepgaand." 

“De sfeer was heel liefdevol en bleef bij mij hangen. Je liefdevolle enthousiasme en

die van de deelnemers, dat was heerlijk en daar ben ik heel dankbaar voor."

Feller Licht

Deze online workshop geef ik vanuit Feller Licht waar ik aan verbonden ben. Dit is een plek met hele fijne mensen die hun eigen licht én dat van ander feller laten stralen, allemaal op hun eigen manier en vanuit het 'pay it forward principe'. Fellerlicht gaat om elkaar echt ontmoeten, verbinden, delen, leren, groeien. Naast workshops vind je er gave en inspirerende gratis tools en events. Als jij daar blij wordt; meld je aan en vertel het ook vooral verder aan vrienden, familie en andere mensen die hier blij van worden! Want zo kunnen we samen groeien; dat is voor ons werken volgens het ‘pay it forward principe’.

Praktisch

Je kunt je hier aanmelden. Vervolgens ontvang je een bevestiging per mail met meer informatie en een paar vragen, om je vast voor te bereiden op de workshop. Vlak voor aanvang van de workshop ontvang je per mail de Zoom-link om deel te kunnen nemen. 

Deze workshop is gratis maar niet vrijblijvend. Dus als je je aanmelding bevestigd, ga ik er vanuit dat je er op de desbetreffende dag en tijd bij bent. Als je onverhoopt toch niet kan of afziet van de workshop, hoor ik dat graag.

 

Ik zie ernaar uit je te ontmoeten bij de workshop!
x-je Sylvia

"Met mijn aanmelding geef ik De kunst van leven toestemming om mijn e-mailadres te gebruiken voor het toesturen van een toegangslink voor de gratis Feller Licht workshop en het regelmatig sturen van tips en informatie in een nieuwsbrief of het doen van aanbiedingen. De toestemming kan ik elk moment weer intrekken."