MBlue Essentials for Self-care.png

Feller Licht Workshop
'Essentials for Self-care'
24 september 2021 | 10.00 uur
Meld je hier aan!

Het is tijd om met elkaar wat anders te creëren in onze prachtige wereld.

Om andere keuzes te maken. Om te leven vanuit liefde in plaats van uit angst.


Echt zorgen voor jouw Zelf is daarvoor essentieel. JeZelf meer liefhebben, koesteren, laten groeien.
Om joúw leven te leven, om te doen waarvoor jij hier op deze prachtige aarde bent.


Om te gaan staan voor wie je bent, voor waar jij in gelooft. Om je uit te spreken vanuit je hart en jouw waarheid te spreken.

Om jouw leven bewust(er) te creëren en het voluit te Leven.

Hoe kun jij beter voor jeZelf zorgen in deze tijd?

 

Dit vraagt, zeker in het begin, vaak inspiratie, voorbeelden en fijne tools. Daarom deze online workshop!
We verkennen de uitnodigingen van deze tijd, ik deel mijn ervaringen en je krijgt meerdere tools die je helpen goed voor jouw Zelf te zorgen. 

 

Ik zie er ontzettend naar uit je te ontmoeten, want hoe meer mensen Leven vanuit hun Zelf, hoe lichter de wereld wordt en hoe makkelijker we de ‘nieuwe’ wereld samen creëren!

Nog bedankt voor de heerlijke ontspannen workshop. Het was een fijn contact met elkaar, echt een soort gesprek met veel herkenning. De afwisseling was fijn, door de muziek, meditaties en de inzichten die jij deelde uit jouw leven. Diepgaand en toch ook luchtig. Zo fijn om helemaal mijzelf te mogen zijn, dat was het gevoel dat ik kreeg. Dat het goed is zoals ik ben en wat ik voel en wat ik ervaar. Je tip om in elke spiegel waarin jij jezelf ziet, iets liefs tegen jezelf te zeggen. Een gouden laagje om jezelf heen te zien. Kortom een heerlijke workshop, dank je wel!" 

De oefeningen van de workshop hebben mij mooie inzichten gebracht.

Hetgeen ik heb ervaren door de oefeningen was diepgaand." 

“De sfeer was heel liefdevol en bleef bij mij hangen. Je liefdevolle enthousiasme en

die van de deelnemers, dat was heerlijk en daar ben ik heel dankbaar voor."

Feller Licht

Deze online workshop geef ik vanuit Feller Licht waar ik aan verbonden ben. Dit is een plek met hele fijne mensen die hun eigen licht én dat van ander feller laten stralen, allemaal op hun eigen manier en vanuit het 'pay it forward principe'. Fellerlicht gaat om elkaar echt ontmoeten, verbinden, delen, leren, groeien. Naast workshops vind je er gave en inspirerende gratis tools en events. Als jij daar blij wordt; meld je aan en vertel het ook vooral verder aan vrienden, familie en andere mensen die hier blij van worden! Want zo kunnen we samen groeien; dat is voor ons werken volgens het ‘pay it forward principe’.

Praktisch

Je kunt je hier aanmelden. Vervolgens ontvang je een bevestiging per mail met meer informatie en een paar vragen, om je vast voor te bereiden op de workshop. Vlak voor aanvang van de workshop ontvang je per mail de Zoom-link om deel te kunnen nemen. 

Deze workshop is gratis maar niet vrijblijvend. Dus als je je aanmelding bevestigd, ga ik er vanuit dat je er op de desbetreffende dag en tijd bij bent. Als je onverhoopt toch niet kan of afziet van de workshop, hoor ik dat graag.

 

Ik zie ernaar uit je te ontmoeten!
x-je Sylvia

"Met mijn aanmelding geef ik De kunst van leven toestemming om mijn e-mailadres te gebruiken voor het toesturen van een toegangslink voor de gratis Feller Licht workshop en het regelmatig sturen van tips en informatie in een nieuwsbrief of het doen van aanbiedingen. De toestemming kan ik elk moment weer intrekken."

Inspiratie voor de kunst van joúw leven?