IMG_2286 2.HEIC

Healy is een wonderlijk en intrigerend apparaatje, een medisch product, dat bepaalde delen in je lichaam stimuleert met behulp van die frequenties. Soort bioresonantie, en dan voor thuis.

Ik ben er erg enthousiast over, omdat ik zo geloof dat alles energie is. Dat ik zelf 'meesterschap kan hebben' over mijn energie. En ik ervaar dat ik dat meesterschap nog niet helemaal heb ;-) Om mezelf daarbij te ondersteunen ga ik oa naar een homeopaat, laat ik me regelmatig masseren en heb ik regelmatig een sessie bij mijn coach. Soms  voelt het een beetje als zwoegen op een fiets die heel zwaar fietst. Terwijl ik mezelf eigenlijk best een elektrische fiets gun! Daarom heb ik de Healy gekocht, als een soort elektrische fiets voor mijn gezondheid en welzijn, waarmee ik mezelf echt kan ondersteunen.

Het is voor behandeling van o.a. chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen. Meer info over Healy en de toepassingsgebieden

Het werkt nog bij heel veel andere dingen, maar die zijn nog niet wetenschappelijk bewezen, dus kunnen officieel nog niet genoemd worden. Er is een FB-groep met heel veel ervaringen; mocht je het interessant vinden: facebook.com/groups/healyervaringen

Omdat ik zo geloof in dat alles energie is, heb ik vorig jaar gelijk de meest uitgebreide versie gekocht: de Healy Resonance. Wat hier zo mooi aan is, dat deze een scanfunctie heeft waarmee je kunt zien waar je lichaam het meeste behoefte aan heeft, én waar je mensen op afstand mee kan behandelen, en bijvoorbeeld ook huizen kunt ontstoren. Ook beschikt het over allerlei programma's voor welzijn en programma's zoals:
- bachbloesems
-  homeopathische middelen
- aminozuren
- Australian bushflowers
- Schussler zouten
- Alaska edelsteen elexirs
- I ching
- programma's speciaal voor dieren

Mocht je meer willen weten of een keer een healing op afstand willen ervaren; laat het me weten!


Wil je zelf graag een Healy, dan is het goed te weten dat Healy werkt met netwerkmarketing. Dat betekent dat je het persoonlijk koopt via iemand (bijvoorbeeld bij mij). Die persoon krijgt commissie, én je kunt die persoon alles vragen, helpt je verder etc. Ik vind dat zelf mooie manier, voor mij passend bij deze tijd. Niet iedereen is ervan gecharmeerd; is ook ok natuurlijk.


Mijn intentie is igg niet om dit apparaat bij zoveel mogelijk mensen door de strot te duwen; maar om mensen te attenderen op een hele krachtige manier om jezelf (en gezin & dieren ed) te ondersteunen, in deze tijd die ook energetisch veel van ons allemaal vergt!

 

Och en stel je dan eens voor je dit echt gaat doen, en dat miljoenen mensen dit doen!

Dat er elke dag meer mensen heel moedig andere keuzes maken. 

Dat al die mensen steeds meer vanuit hun hart leven, in plaats van uit hun hoofd.

Dat ze echt vanuit hun essentie gaan leven; vanuit wat ze hier op aarde te doen hebben.

Dat ze leren helemaal van zichzelf te houden. 
Dat ze voelen dat ze goed genoeg zijn, dat ze belangrijk zijn, dat ze ertoe doen.

Dat ze steeds vaker kiezen voor liefde, in plaats van angst.

Kiezen voor leven, in plaats van overleven.

Voor natuurlijke groei met respect voor al dat leeft, in plaats van groei op wilskracht en/of ten koste van anderen.

 

Veelgehoorde reactie is dan vaak: “Jajaja: natuurlijk wil ik dat allemaal ook! Maarre…. HÓE DAN??” 

Hier gaat mijn het online programma ‘Wake up! Time to rise’ over!

Nieuwe wereld

"Je hebt me geïnspireerd! En het programma heeft me geholpen om die overvloed te blijven voelen en m'n dromen te volgen, ook nu. Juist nu.

 

Ik vind de manier waarop je het doet, heel open, eerlijk en kwetsbaar: ontzettend mooi. Het voelt voor mij alsof je jezelf helemaal inzet en niets achter houdt. En juist dat maakt het zo krachtig voor mij.

 

En prachtig hoe je dingen kunt verwoorden en geïnspireerd bent.

De creativiteit spat er vanaf en ik merk dat jouw enthousiasme daarin echt aanstekelijk werkt"

Larissa

‘Wake up! Time to rise’

Bovenstaande is natuurlijk makkelijker gezegd of geschreven, dan gedaan. Het vraagt echt een daily practice; het is echt een soort spier dat je mag trainen. Zeker de afgelopen maanden vind ik het echt vet intensief, met de toenemende polariteit, de maatregelen en (ogenschijnlijke) verplichtingen. Op sommige momenten voel ik me goed, krachtig, ontspannen en 'in' mijn hart. Op andere momenten lijkt het dat ik 'er weer helemaal uit' ben en lijkt de krachtige vrouw ver te zoeken.

 

Ik word bijna dagelijks op allerlei manieren en momenten 'uit mijn kern gehaald' (is natuurlijk niet zo; op een onbewust niveau laat ik dat nog gebeuren). Soms heb ik het vrij snel door, op andere momenten duurt het een dag, dagen of langer. Dan vertraag ik, probeer ik te voelen wat gezien mag worden, het naar de liefde te brengen en zo ruimte te creëren, om echt te voelen wat er in het nu nodig is. Ik pak dan als het ware mijn 'toolbox' om te kijken wat er nodig is, bijvoorbeeld afstemmen, schrijven, iemand bellen of een berichtje sturen, mediteren, dansen, slapen of even wandelen.

Het is daarbij o zo fijn om te voelen dat ik niet de enige ben die hiermee worstelt. Ik hoor het de afgelopen maanden zo vaak van andere mensen. Veel mensen voelen zich overprikkeld, ervaren veel gedoe en ervaren weinig contact met zichzelf.

 

Het blijkt dat het voor veel mensen lastig is om keuzes te maken vanuit hun eigen waarheid en innerlijk kompas, omdat de druk van 'de anderen' heel groot is en mensen je nog net niet op de brandstapel zetten als je een andere mening hebt dan 'de massa'.  Ook is rekening houden met anderen toch vaak nog wat makkelijker dan rekening houden met jezelf en trouw blijven aan wat klopt voor jou. 

 

Daarom heb ik dit programma gemaakt!

 

Samen stappen we 4 weken lang, van 10 juni t/m 8 juli, steeds weer  in onze grootse Zelf. Steeds opnieuw verbinden we ons met ons Zelf en richten we onze energie op wat we hier komen doen en wat we wél willen, voor onszelf én voor de 'nieuwe' wereld die we samen creëren. Zo versterken we onze kern, staan we steeds steviger op onze plek en kunnen we steeds beter vanuit die plek kijken naar wat er om ons heen gebeurt, zonder ons erin te verliezen.


Het programma is grofweg op te delen in vier thema's:

- Uitnodigingen van deze tijd

- Wake up

- Time to rise

- Hoe dan??

Tijdens online workshops in de avond gaan we dieper in op deze thema's. Daarnaast zijn er een aantal afstemsessies in de ochtend via Zoom en ontvang je regelmatig tools die je hierbij helpen zoals video's, audio's en (afstem)oefeningen. Het gaat zeker ook om ontdekken, inzichten en ervaringen uitwisselen en oefenenoefenenoefen. Want 'Vallen en opstaan' is niet voor niets een cliché; we zijn echt nieuwe dingen aan het leren, dat vraagt echt tijd en aandacht.

 

Met dit programma commit je je echt 4 weken aan jouw connectie met jouw essentie, jouw Zelf.

Aan je steeds bewust verbinden met hart en ziel.

Aan elke dag opnieuw in jouw grootsheid stappen.

Aan steeds krachtiger gaan staan op jouw plek.

Aan steeds opnieuw het leiderschap van jouw leven op te pakken. Zodat het steeds makkelijker wordt om echt vanuit jouw essentie te leven en hier op aarde te doen waar je voor gekomen bent.

Gisteren was ik slim en wilde ik de wereld veranderen.
Vandaag ben ik wijs en verander ik mijzelf"  Rumi

Dit programma is voor jou als je:

 

  • je bewuster wil verbinden met jeZelf, je hart, ziel en de bron van het al dat is;

  • in je eigen kern wil blijven, in de wervelstorm om ons heen;

  • je jezelf meer zachtheid en liefde gunt;

  • je wil ontdekken wat er in je leeft, wat je nodig hebt en wat je jezelf kunt geven;

  • jeZelf weer wil voelen, en bewust en met aandacht op jouw plek wil staan;

  • je je weer wil verbinden met je dromen, verlangens en je levensmissie;

  • echt vol in jouw grootsheid wil stappen en stevig op jouw plek staan;

  • jouw prachtige licht feller wil laten schijnen;

  • jouw bedoeling en bijdrage aan de nieuwe wereld (nog meer) wil voelen en echt gaan leven.

Ik heb het programma zeker als waardevol ervaren.

Ik vond het mooi hoe je ons mee nam op reis door jouw wereld.

De combi van meditatie, visualisatie, de fijne teksten, muziek én opdrachten waren heel uitnodigend om op verschillende manieren in contact te komen met mezelf.

Jouw eigenheid en enthousiasme maakt het programma persoonlijk,

 en de aanpak is heel toegankelijk en verbindend!

An

Ik werd al heel BLIJ van jouw logo en de zin: “Wake up, Time to rise”. Ook de vele vragen zoals: ‘Hoe mag jouw leven transformeren? Welke dromen wil je uit laten komen, en welke keuzes mag je daarvoor maken?’ vond ik fantastisch! Ik hou van vooruit kijken, de focus leggen op waar ik heen wil en wat de mogelijkheden zijn.

Jouw authenticiteit spreekt mij ook erg aan. Visualisatie en meditatie vind ik geweldige manieren om tot rust te komen. Heerlijk in deze tijd, en eigenlijk altijd!

Praktisch

 

In de 4 weken dat we samen optrekken, komen we 4 keer 's avonds online samen via Zoom voor een workshop van 1 à 1,5 uur en een paar keer per week 's ochtends om 9 uur voor een gezamenlijk afstemmoment, ook via Zoom. Dat werkt vaak zo goed om het commitment aan jezelf te houden én je energie direct te verhogen. Ook is het zo fijn om met elkaar te kunnen uitwisselen, vragen te stellen en inspiratie te delen! Natuurlijk ontvang je de replays, mocht je er niet live bij kunnen zijn. Daarnaast ontvang je regelmatig inspiratie, oefeningen en/of tools waar je op je eigen moment mee aan de slag kunt.

Wil je nog dieper gaan en 1-op-1 met aan de slag met de thema's die je vrij(er) wil maken?

Dan is de VIP-optie voor jou! In een 1-op-1 sessie van een uur of twee sessies van een half uur, gaan we echt in op datgene waar jij nu tegenaan of in vast loopt. Deze sessie(s) plannen we in op het moment in deze weken dat jou het beste past!

Wat vraagt het van jou?

 

Naast een investering in geld vraagt het ook jouw tijd en aandacht.  Want als ik een ding heb geleerd de afgelopen jaren: je kunt aan allerlei programma's, challenges etc. meedoen, er gebeurt pas wat als je zelf aan de slag gaat. Je kunt het zo diepgaand maken als je wil; hoe meer tijd je ermee bezig bent, hoe groter het effect. En natuurlijk: alles  in zachtheid. Soms past dat even niet en lees je het later, of doe je het in 1 keer. Uiteindelijk is het natuurlijk jouw feest!

 

Over mij 

Hoe word ik gelukkiger en vind ik meer vervulling in mijn leven? Wie ben ik, wat kan ik, wat is mijn bedoeling en hoe draag ik bij aan het grotere geheel? Wat verlang ik in mijn leven, wat zijn mijn dromen en wat vind ik echt belangrijk? Wat is er nu echt nodig in deze verandering van tijdperk en hoe kan ik daar aan bij dragen? Hoe spreek en leef ik mijn waarheid in liefde voor mezelf en de ander?

Ik ben Sylvia en de laatste jaren heb ik hier ontzettend veel over gelezen, gesproken en geleerd. Hierdoor leef ik steeds meer het leven van mijn dromen, vanuit mijn bedoeling, in overvloed en met veel plezier. Het is het tijd voor ons allemaal om dit te gaan doen. Daarmee creëren we de 'nieuwe' wereld!

 

Door onze ervaringen en uitdagingen met elkaar te delen en het samen te doorleven, integreren we allemaal die prachtige wijsheid en wordt het steeds makkelijk om te leven vanuit ons hart, vanuit liefde. Wordt het steeds makkelijker om bewust de kunst van ons leven te creëren, in plaats van op onbewust niveau.

sako20181101-2059 - leukste iets kleiner

Ga je mee op dit magische avontuur?

 

Meld je dan hieronder aan! Je ontvangt direct de bevestiging en meer info om je voor te bereiden.​ Ik zie er ontzettend naar uit om 10 juni samen aan dit magische avontuur te beginnen! 

X-je

Sylvia

WAKE UP! TIME TO RISE

4 weken

Donderdag 10 juni t/m 8 juli

€ 177,- (excl. btw)

WAKE UP! TIME TO RISE VIP

4 weken

Donderdag 10 juni t/m 8 juli
 

1-op-1 sessie via Zoom

van een uur (of 2 x half uur)

€ 247,- (excl. btw)

 
sako20181101-2104.jpg

Volg me op Instagram of Facebook voor meer inspiratie!

Inspiratie voor de kunst van joúw leven?