top of page
Essentials om tot Leven te komen

Essentials om tot Leven te komen

Wat heb jij nodig om tot te Leven te komen in deze wonderlijke tijd? Om voluit te Leven vanuit wie je werkelijk bent en meer vrijheid, ruimte, liefde en plezier te ervaren? Op deze site vind je inzichten, inspiratie, gratis tools en waardevolle programma's om de antwoorden te vinden en zo jóuw kunst van leven te creëren.

Home in 2022: Welkom

Welkom mooi mens!

Het leven. O zo mooi, prachtig, hartverwarmend. Zo ingewikkeld soms, zwaar of zelfs vreselijk. Maar hoe leef je het leven nu eigenlijk? Hoe kom je nou echt tot Leven, zeker nu, in deze verandering van tijdperk? Er is niet echt een stappenplan voor. Gelukkig ook maar, want de zoektocht is de lol van het leven. Maar inzichten, inspiratie & tools die je richting geven bij je zoektocht. Die zijn er wel. Essentials noem ik die. 
Wil je ontdekken welke dat zijn en hoe je die kunt gebruiken steeds meer tot Leven te komen? En minstens zo belangrijk: hoe je jóuw kunst van Leven kunt creëren? In de video hieronder vertel ik je hier meer over!

Home in 2022: Tekst
Home in 2022: Video

Jóuw kunst van Leven

Voor mij gaat dat over Leven vanuit de essentie van jouw Zelf en weer regie nemen over jouw leven. Om weten wie je bent, wat je kunt, wat jouw bedoeling is op deze mooie wereld. Weten waar je naar verlangt in je leven, wat je echt belangrijk vindt, wat jouw dromen zijn. Om jezelf te ont-wikkelen, alle ervaringen van het leven te omarmen en te helen wat geheeld mag worden. Helemaal op jouw plek in dit universum gaan staan, van jezelf houden met alles wie je bent. Jezelf de wereld te gunnen én jezelf dat geven. Om alle krachten van dit wonderlijke universum toelaten in je leven en zo echt te gaan Leven.

En dat dan op een manier die echt bij jou past, omdat het om joú gaat. Met al die grappige, gekke, irritante en moeilijke trekjes. Met al die ervaringen die je al hebt opgedaan in je leven. Die heb je namelijk niet voor niks. Die heb je omdat ze bij jou horen, omdat ze passen bij jouw talenten en wat je hier te doen hebt op deze mooie aarde. Ze maken jou een bijzonder mens, tussen al die miljarden mensen.


We zijn allemaal onderdeel van hetzelfde, wij komen uit dezelfde bron, we bewonen allemaal samen onze prachtige aarde. En toch zijn we bijzonder en uniek en is er tussen al die mensen een plekje helemaal voor jou bedoeld.

Als je stevig op die plek staat, en doet waar jouw hart van gaat zingen, ben je moeiteloos van grote waarde voor anderen, voor de wereld. Dan hoef je niet krampachtig de wereld te redden, maar draag je als vanzelf bij aan een mooiere wereld. Gewoon, door helemaal te zijn wie jij bent.

Home in 2022: Tekst
IG Sylvia profiel met filter festive.png

Hai, ik ben Sylvia!

Ik heb het leven lief en verlang ernaar om volledig tot ontwikkeling te komen, steeds dichterbij mijn essentie, ziel en bedoeling te komen. 'Elke dag meer tot Leven komen' is mijn levensmissie. Voor mij gaat dat over steeds meer leven vanuit mijn hart en vanuit wie ik werkelijk ben. Over het leiderschap terugnemen van mijn leven en en mijn plek innemen. Alle 'laagjes' om mijn essentie heen te ont-wikkelen en mezelf zo steeds vrijer te maken. Voluit Leven op mijn manier, krachtig staan voor wie ik werkelijk ben & voor wat ik hier kom doen op aarde in deze massive shift: in vrijheid, liefde, en met heel veel plezier.

Home in 2022: Over
IMG_5941.jpg

“Gisteren was ik slim en wilde ik de wereld veranderen.
Vandaag ben ik wijs en verander ik mijzelf”

Rumi

Home in 2022: Citaat

Ervaringen van deelnemers

Home in 2022: Recensies

Ik heb de replay gekeken... Ik vind JOU zo leuk en zo grappig (herkenbaar)! Ik houd echt van je humor en openheid. En 't waren mooie reminders. Note to Self: "You are the one you've been looking for." Dankjewel

Aankomende evenementen

Home in 2022: Events
Home in 2022: Instagram

De kunst van Leven

Hulp of meer inspiratie nodig voor jóuw kunst van Leven?
Neem contact met me op met jouw vraag of om direct een sessie te boeken!

Bedankt voor de inzending!

Home in 2022: Contact
bottom of page