IMG_8249.JPG
Jouw plek in het universum

Met de vraag 'hoe nou toch te leven', houden mensen zich al duizenden jaren bezig. Het lijkt nu actueler dan ooit, omdat we in een hele bijzondere tijd leven. Geen tijd van verandering, maar een verandering van tijdperk.

En dat betekent nogal wat! Het vraagt hele andere dingen van ons dan voorheen. We zijn volop aan het ontdekken wat dan precies.

Er is dus ook nog geen handleiding :-)  Maar hoe meer ik met De kunst van leven bezig ben, hoe meer ik lees en leer over al die verschillende onderwerpen, hoe meer overeenkomsten ik zie. Essentials noem ik die:

Empower yourself

Meebewegen met de transitie naar dat nieuwe tijdperk, door op reis te gaan ín jezelf, vraagt dat je heel bewust kiest om die beweging te maken. Ook al heb je nog geen idee wat het vraagt, hoe je het moet doen en waar je 'uitkomt'.
Neem de verantwoordelijkheid voor jou, voor jouw leven. Voor het creëren van een gelukkig leven dat bij jóu past, bij jouw essentie, jouw bedoeling.

Love yourself

Om de kunst van jóuw leven te creëren, is liefde voelen voor jezelf, jouw leven en jouw ervaringen tot nu toe essentieel. Want dan voel je ook die krachtige verbinding met jouw essentie (of ziel, essentie, Zelf, Hogere ik: welk woord bij jou past), wéét je diep van binnen welke stappen je mag zetten, wat jouw bedoeling is, wat je mag ervaren en wat je wil creëren in jouw leven.

Be here now

Aanwezig zijn bij jezelf. Echt, helemaal aanwezig zijn. In het NU. Je weet vast hoe fcking moeilijk dat is. Als in; dat zijn we zoooooooo niet meer gewend! En tegelijkertijd weet je precies wat ik ermee bedoel. Want dat kennen we allemaal. Als kind was dat het leven. Later 'leerden' we (niet op school of zo he, maar 'door dat leven') vooral niet aanwezig te zijn in het NU. Daar doet het soms pijn, voelt het niet zo fijn, wat dan ook. Terwijl je die emoties alleen kunt transformeren door aanwezig zijn bij jezelf en bij alles wat in jou leeft.

Heal yourself

Alle mensen ervaren gevoelens als blijdschap, plezier, vreugde, vertrouwen, en ook pijn, verdriet, angst, onveiligheid. Het insluiten van ook die 'minder mooie dingen' van en in  jezelf, zorgt al voor heling.  Louise Hay omschrijft het krachtig in haar boek ‘Je kunt je leven helen’: “Ik heb geleerd dat er eigenlijk maar twee mentale patronen zijn die voor ziektes zorgen: angst en woede. Om te kunnen helen mogen we angst en woede vervangen door liefde, door vertrouwen. Vertrouwen in het leven, in ons wonderlijke universum.”

Raise your vibration

Om een gelukkig en betekenis leven voor jezelf te creëren, is het belangrijk dat je weet hoe je jouw energie, jouw vibratie kunt verhogen. Want hoe hoger jouw vibratie, hoe beter, blijer, gelukkiger je je voelt. En hoe meer je dat soort ervaringen in je leven haalt. Dat is hoe de wet van Aantrekking werkt: het universum reageert op de vibratie die jij uitzendt. Want 'Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg'. Door jouw vibratie te verhogen, creëer je andere dingen voor jezelf. 

P1040323 regenboog Iguazu.jpg

Dream it

Dromen en visualiseren, vanuit die hogere vibe, die hogere energie; daar ontstaat de magic. Als alles zou kunnen: hoe ziet de nieuwe wereld er dan voor jou uit? En hoe ziet jouw droomleven er dan uit? Wat doe je dan, en belangrijker: hoe voel je je dan? 

IMG_7579.jpg

Inspired action

Een gelukkig en betekenisvol leven creëren vraagt energie. Moeite doen; hard werken; keiharde doelen stellen: dat is meestal de manier die we geleerd hebben om resultaten te behalen. Eerst die stap, dan dat doen, liefst wel binnen de tijd (lekker afvinken ;-) 

Deze tijd vraagt om een andere manier. Het vraagt om afstemming op wat er door jou heen gecreëerd wil worden, op dit moment. Vanuit die inspiratie, volgt de juiste actie veel makkelijker én gaat het uitvoeren (bijna) moeiteloos.

Enjoy!

De kunst van deze Essential beheerste je als kind waarschijnlijk al uitstekend; plezier hebben! Genieten van wat je ontdekt, van het leren, van het groeien, van het vallen en weer opstaan. Hoe meer je lichter je jouw leven en jezelf maakt, hoe gelukkiger en meer vervullend dat leven voor je wordt.

Online programma 'Jouw plek in het universum'

In mijn hart ontstond ook het verlangen om deze essentials te delen met meerdere mensen. Daarom heb ik een gaaf online programma gemaakt: Jouw plek in het universum

 

In 40 dagen leer je:

  • hoe je  jouw plek op deze mooie aarde nog veel meer in kunt nemen.

  • je meer te verbinden met jeZelf en jezelf te geven waar je behoefte aan hebt.

  • meer aanwezig te zijn in het nu, in jezelf, met alles wat aanwezig is.

  • wat in jou geheeld mag worden, en wat je nog meer kunt doen om jouw energie, jouw vibratie te verhogen en een lichter leven te creëren.

  • hoe je vanuit dat hogere energieniveau jouw droomleven te visualiseren en geïnspireerde acties te nemen om dat daadwerkelijk te creëren.

  • en vooral: om er heel veel plezier in te hebben!

Dit krijg je:
 
Pijl webpagina_edited_edited_edited.png
Pijl webpagina_edited_edited_edited.png
Pijl webpagina_edited_edited_edited.png
Pijl webpagina_edited_edited_edited.png
Pijl webpagina_edited_edited_edited.png

40 dagen lang inspiratie, wijsheid en krachtige tools over deze Essentials.

8 modules met video's, audio's, teksten en /of opdrachten per mail & in de online omgeving.

Onbeperkt toegang tot de online omgeving. Zo kun je ook na het programma mee blijven werken.

 

Besloten FB-groep om elkaar te inspireren en ondersteunen tijdens deze weken.

In de FB-groep geef ik regelmatig een FB-live, met een specifiek thema en/of een Q&A om jouw vragen te stellen.

Ook neem ik je mee naar wat ik tijdens mijn eigen ontdekkingsreis ontdekt heb. 

Mijn mantra bij al die stappen is:  “I’m just learning new ways’. Ik ben een nieuwe manier van leven aan het creëren voor mezelf: de kunst van míjn leven. Stap voor stap maak ik me vrij van beperkende gedachten, overtuigingen, gewoonten, patronen die me niet meer dienen. Maak ik ruimte voor dingen waar ik blij van wordt en kan ik de stroom van welzijn, de bronenergie, steeds meer door me heen laten stromen. Maak ik ruimte voor nieuwe manieren van zijn, van leven in de Now age waar we zijn aangekomen."

 

Want wat een bijzondere tijd is dit! Het is een tijd waarin we uitgenodigd worden eerst te bewegen naar binnen, in plaats van eerst naar buiten. Een tijd van loslaten wat ons niet meer dient. Een tijd waarin we uitgenodigd worden te kiezen voor liefde in plaats van angst. Te kiezen voor ons te verbinden, in plaats van ons af te scheiden. Te kiezen voor de stroom van energie, in plaats van te kiezen voor weerstand en ‘vechten’ tegen van alles.

 

Om nog even gouwe ouwe van stal te halen: ‘Een betere wereld begint bij jezelf’. Met alles wie ik ben, geloof ik hierin. Ik geloof dat we onze wereld nog mooier maken als we allemaal eerst energie geven aan onszelf. Door ons te verbinden met ons hart, onze wonden te helen, zorgen voor onze energie en deze gebruiken voor het creëren van ons droomleven. En als je dan op die plek staat in jouw droomleven, en doet waar jouw hart van gaat zingen, ben je moeiteloos van grote waarde voor anderen, voor de wereld. Dan hoef je niet krampachtig de wereld te redden, maar draag je als vanzelf bij aan een mooiere wereld. Gewoon, door helemaal te zijn wie jij bent.

Jouw plek in het universum

Dit transformerende programma vraagt jouw energie. In tijd, en in geld.

De energie in tijd is aan jou: hoe meer tijd je besteedt aan het lezen en oefenen, hoe groter de transformatie is. Elke dag een half uur en/of een halve dag per week is ideaal. 

De energie in geld is € 333,-  (excl. btw)

En je krijgt een 1-op-1 inspiratiesessie via Zoom van 30 minuten!

Waarom zou je van mij leren? 

Hoe word ik gelukkiger en vind ik meer vervulling in mijn leven? Wie ben ik, wat kan ik, wat is mijn bedoeling? Hoe draag ik bij aan het grotere geheel, aan de nieuwe wereld die we nu samen creëren? Wat verlang ik in mijn leven, wat vind ik echt belangrijk, wat zijn mijn dromen? En hoe laat ik de stroom van overvloed toe in mijn leven, om mijn droomleven te creëren en echt te leven?

Ik ben Sylvia en de laatste jaren heb ik hier veel over gelezen, gesproken en geleerd.  Ik heb er honderden boeken, tijdschriften, posts en blogs over gelezen. Ben bij diverse workshops, bijeenkomsten en therapie geweest,  heb  een coach (meestal meerdere) en heb familieopstellingen gedaan. Ook heb ik tientallen online programma's gevolgd (jaahaa, ik ben een echte fan!) Zo heb ik de laatste jaren veel geleerd, afgeleerd en mezelf ont-wikkeld. Letterlijk ook; want mijn kern wordt steeds beter voelbaar. 

Hierdoor leef ik steeds meer het leven van mijn dromen, vanuit mijn bedoeling, in overvloed en met veel plezier. Het is het tijd voor ons allemaal om dit te gaan doen. Daarmee maken we de wereld nog mooier dan het al is!

Voel je jouw hart een sprongetje maken?

Ben je er klaar voor om de reis naar binnen te maken? Om te leren wat de nieuwe tijd van je vraagt?

Om te leren over, én hoe je steeds meer kunt leven vanuit je hart?

Hoe je het leven van de dromen kunt creëren en wat daarvoor nodig is?

 

Meld je dan nu aan!

We starten in juni.

Na aanmelding ontvang je meer info in de mail & de link om de betaling te doen.

.

Pijl webpagina (1)_edited_edited.png

FAQ's

Hoe werkt het precies?

Het programma is online. Je krijgt het materiaal via mail en via de academy 'De kunst van mijn leven'. De link voor toegang en andere info ontvang je voor de start. Naast dat ik je regelmatig mail wanneer een volgende module klaar staat, geef ik regelmatig een FB-live in de besloten FB-groep. Data en tijden vind je in de mail; natuurlijk kun je het op een later moment bekijken.

Hoelang houd ik toegang?

Onbeperkt toegang tot de online omgeving. Zo kun je ook na het programma mee blijven werken.

Kan ik in termijnen betalen?

Betaling in twee termijnen is mogelijk, dan wordt de prijs wel verhoogd met 10%. 

Mail je verzoek naar sylvia@dekunstvanleven.nl, dan stuur ik je een aparte betaallink.

Is er een niet-goed-geld-terug-garantie?

Als je er binnen 7 dagen achter komt dat dit programma toch niet aan je verwachtingen voldoet,

stuur dan een e-mail naar sylvia@dekunstvanleven.nl; dan stort ik je investering terug.

Waar kan ik me aanmelden?

Aanmelden kan hier! Daarna ontvang je meer info & de link in je mail om de betaling te doen. 

Inspiratie voor de kunst van joúw leven?