Wat is de kunst van jouw leven?

Voor jou!

Verlang je naar meer ‘jij’ in je leven? Naar meer ruimte voor jou en wat jij belangrijk vindt? Naar je energie geven aan dat wat je wilt creëren in jouw leven?

 

Doe dan mee met een van d online retraite ‘De kunst van ruimte maken voor jou en jouw dromen’     Want dan kies je voor drie dagen voor jou. Drie dagen tijd en ruimte voor jou in je eigen leven. Thuis, of een andere plek waar je graag alleen wilt zijn.     Drie dagen in jouw eigen energie. Drie dagen waarin je jouw ritme volgt. Jouw behoefte aan rust, aan beweging, aan slapen, aan eten, aan drinken, aan reflectie.   Drie dagen inspiratie voor het ruimte maken voor jou en jouw dromen. Inspiratie in de vorm van woorden, beelden, video’s, audio’s. Inspiratie die je tot je neemt op het moment dat jij dat wilt.   Want dat is volgens mij de bedoeling van het leven: dat je de dingen doet zoals jíj dat wilt en dat je leeft op de manier die bij jóu past. Bij wie jij bent, bij jouw ervaringen tot nu, bij wat je verlangt van het leven, bij wat je wilt creëren in dit leven. We zijn nog zo druk met wat anderen van ons willen, met ‘hoe het hoort’, met ‘de ander’ tevreden houden, dat we vaak niet eens weten wat we zelf eigenlijk willen.

Wil je ontdekken wat de kunst van joúw leven is? Ben je klaar om op ontdekkingsreis te gaan in jezelf en dat leven te creëren waar je van droomt? Dan ben je hier ontzettend op de goede plek! Hieronder vind je een aantal tools om de eerste stappen van jouw reis te maken.

Wil je er direct vol in duiken? Meld je dan aan voor een van de online retraites of het 6-weekse programma The Essentials. 

 

Lees onderstaande, kies datgene wat diep in jou resoneert. Ga er vervolgens met aandacht mee aan de slag, ontdek wat het in je teweeg brengt en waar jouw innerlijke reis mag beginnen!

site - de kunst van beter voor jezelf zo

Gratis

Ebook

De kunst van beter voor jezelf zorgen

Voor jezelf zorgen. Is vaak makkelijker gezegd dan echt gedaan. Er zitten zoveel (vaak onbewuste) gedachten en overtuigingen in je systeem, waardoor je je  toch vaak richt op 'de ander' in plaats van op jou en wat jij verlangt.

In dit ebook vind je inspiratie om beter voor jezelf te zorgen, liefdevoller voor jezelf te zijn en je fijn te voelen. Want die fijne mensen, die blij zijn met zichzelf en zich goed voelen: daar is het fijn om bij te zijn. Die wil ik  lezen! 

Mini-cursus

Site - Minicursus Verbind je meer met jo

Gratis

Verbind je meer met jou

Om de kunst van jóuw leven te creëren, is een krachtige verbinding met jouw essentie (of ziel, Zelf, Hogere ik: welk woord bij jou past) essentieel. Want dan wéét je diep van binnen welke stappen je mag zetten, wat jouw bedoeling is, wat je mag ervaren en wat je wil creëren in jouw leven.  

 

Deze gratis vierdaagse minicursus ‘Verbind je meer met jou’ gaat hierover. Meld je hieronder aan en ontvang direct de eerste mail met inspiratie om je meer te verbinden met jou, zodat je het leven kunt creëren dat echt bij jou past en wat jou gelukkig maakt!  Ja dat wil ik!

Workshop

€ 47,-

De kunst van jouw leven

Zondagmorgen 18 november 2018, van 9 tot 13 uur, Havenkwartier Deventer

 

Als je op reis gaat, is een idee van waar je heen wil handig. Het is dan makkelijker om mee te bewegen met wat je onderweg tegenkomt. Ook geeft het houvast, als je het even niet meer weet. Dat geldt ook voor de ontdekkingsreis naar de kunst van JOUW leven.

 

Op deze zondagmorgen maak je hier een begin mee. We ontmoeten elkaar in mijn studio. Daar zetten we samen onze intenties voor de dag. Tijdens de stiltewandeling langs mijn geliefde IJssel zet je de eerste stappen van jouw ontdekkingsreis.

Je geeft jouw energie en aandacht aan jouw route, aan het pad van jouw leven. Dit doe je door te schrijven, tekenen, knippen en/of plakken; wat jou de meeste energie geeft.

Na een krachtige gezamenlijke meditatie sluiten we de ochtend. Natuurlijk met lekkere biologische thee & koffie voor je klaar, en natuurlijk lekkere smikkeltjes

Ja hier wil ik graag bij zijn! 

Inspiratie voor de kunst van joúw leven?