Wat is de kunst van jouw leven?

Voor jou!

Het leven. O zo mooi, prachtig, hartverwarmend. Zo ingewikkeld soms, zwaar of zelfs vreselijk.

Hoe leef je je leven eigenlijk? Hoe moet dat? Er is niet echt een stappenplan voor. Gelukkig ook maar, want de zoektocht is de lol van het leven. Maar wijsheid, inspiratie, tips & ideeën die je richting geven bij je zoektocht. Die zijn er wel. Want uiteindelijk lijken we allemaal veel meer op elkaar dan we denken. 

Wil je ontdekken wat de kunst van joúw leven is? Wat een 'gelukkig en betekenisvol leven' voor jou betekent? En minstens zo belangrijk: hoe je dat leven kunt creëren? Dan ben je hier helemaal op de goede plek!

 

Hieronder vind je een aantal tools om de eerste stappen te zetten. Kies datgene wat resoneert, waar je zin in krijgt. Ga er vervolgens met aandacht mee aan de slag, ontdek wat het met je doet.

Wil je er direct helemaal in duiken?
Meld je dan aan voor mijn online programma Essentials voor een gelukkig leven dat 2 februari start. 

site inspiratiesessie Essentials.png

Online inspiratiesessie

'Essentials voor een gelukkig en betekenisvol leven' 

 Met de vraag 'hoe nou toch te leven', houden mensen zich al duizenden jaren bezig. Er is natuurlijk geen handleiding.

Maar hoe meer ik met De kunst van leven bezig ben, hoe meer ik lees en leer over al die verschillende onderwerpen, hoe meer overeenkomsten ik zie. Essentials noem ik die.

Tijdens deze online inspiratiesessie vertel ik wat deze essentials zijn en waarom deze zo belangrijk zijn in deze Now age.

 

Bekijk hier de replay van zondag 3 november!

Afb Ebook Essentials for Self-care.png

Essentials for Self-care
 

 Voor jezelf zorgen. Ook eén van de essentials voor een gelukkig en betekenisvol leven. Want als jij jezelf belangrijk genoeg vindt om voor te zorgen, als jij echt van jezelf kunt houden, is het heel logisch en natuurijk om jezelf te geven waar je naar verlangt.

Het is vaak makkelijker gezegd dan echt gedaan. Er zitten zoveel (vaak onbewuste) gedachten en overtuigingen in je systeem, waardoor je je  toch vaak richt op 'de ander' in plaats van op jou en wat jij verlangt.

In dit ebook vind je inspiratie om meer voor jezelf te zorgen en liefdevoller voor jezelf te zijn. Hoe meer je dat kunt, hoe makkelijker het creëren van een fijn leven gaat.  

Die wil ik  lezen!

Site - Minicursus Verbind je meer met jo

Mini-cursus

Gratis

Verbind je meer met jou

Om de kunst van jóuw leven te creëren, is een krachtige verbinding met jouw essentie (of ziel, Zelf, Hogere ik: welk woord bij jou past) essentieel. Want dan wéét je diep van binnen welke stappen je mag zetten, wat jouw bedoeling is, wat je mag ervaren en wat je wil creëren in jouw leven.  

 

Deze gratis vierdaagse minicursus ‘Verbind je meer met jou’ gaat hierover. Meld je hieronder aan en ontvang direct de eerste mail met inspiratie om je meer te verbinden met jou, zodat je het leven kunt creëren dat echt bij jou past en wat jou gelukkig maakt!  Ja, dat wil ik!

Werkboek Challenge Essentials for Self-c

7 dagen 'Essentials for Self-care​'

 

Het is tijd om meer aandacht te geven aan jou en jouw Zelf. Want ik geloof met alles wie ik ben dat het tijd is om met elkaar wat anders te creëren in onze prachtige wereld. Om andere keuzes te maken. Om te leven vanuit liefde in plaats van uit angst.

 

En een essentiële stap daarbij is beter zorgen voor jouw Zelf.

JeZelf meer liefhebben, koesteren, laten groeien.

Om joúw leven te leven, om te doen waarvoor jij hier op deze prachtige aarde bent.

Om te gaan staan voor wie je bent, voor waar jij in gelooft.

Om je uit te spreken vanuit je hart en jouw waarheid te spreken.

Om jouw leven bewust(er) te creëren en het voluit te leven.  

Verder lezen

1.png

Jouw plek in het universum

Zondagmorgen 17 november 2019, van 10 tot 13 uur, Havenkwartier Deventer

 

Hoe nou toch te leven in deze roerige tijden?  Essentials hiervoor zijn leven vanuit de essentie van jou, zelf regie nemen over jouw leven.  Weten wie je bent, wat je kunt, wat jouw bedoeling is op deze mooie wereld. Weten waar je naar verlangt in je leven, wat je echt belangrijk vindt, wat jouw dromen zijn. Jezelf te ont-wikkelen, alle ervaringen van het leven te omarmen en te helen wat geheeld mag worden. 

Hoe ziet dat er voor jou uit en wat is ervoor nodig om dat te creëren?

Hier gaan we tijdens deze workshop mee aan de slag. Zodat je helemaal op jouw plek in dit universum gaat staan. Je weer van jezelf kunt houden met alles wie je bent en jezelf een gelukkig en betekenisvol leven durft te gunnen.

 ​Ja, daar wil ik graag bij zijn!

Inspiratie voor de kunst van joúw leven?