Header - online retraite DKV Ruimte make

Maak ruimte voor jou deze zomer

 

Het is zomer! Voor mij staat dat voor plezier, voor genieten van alles wat bloeit en groeit. Tijd voor ontspanning, voor plezier, voor genieten. Voor weinig moeten, ontspannen, rust. Die laatste zijn niet altijd makkelijk. Want oh wat moet er vaak nog veel  gebeuren. Juist ook voor de vakantie.
‘Het is zo druk dat ik eigenlijk helemaal geen vakantie kan nemen’. 
'Ik moet alles nog pakken voor de vakantie, en ik moet nog dit regelen, en zus regelen'.  Of 'nou heb ik eindelijk tijd om al die taakjes te doen die ik het hele jaar heb uitgesteld.' 

En dat dan ook doen is een tweede, want vaak is daar te weinig energie, motivatie en tijd voor.    

Vertragen

 

Hoe heerlijk zou het zijn, als jij deze zomer ook overvloedig groeit en bloeit?

Als het stroomt in je leven, als je energie genoeg hebt om die dingen te doen waar je blij van wordt? 

 

Hoe heerlijk zou het zijn, als er deze zomer voldoende ruimte is voor jou, voor wat er in jou leeft, voor jou dromen?

Voor een moment van reflectie op het eerste half jaar, en een moment bezinning op wat je wilt creëren het aankomende half jaar?

Hoe heerlijk zou het zijn, als er een moment is waarin je kunt vertragen, in alle dynamiek om je heen en in jezelf. 


Vertragen, om jezelf te kunnen voelen, de verbinding met jouw hart & ziel.

Vertragen, om te kunnen voelen wat er allemaal aanwezig is in jou, wat er in jou gezien wil worden.

Vertragen, achterover leunen om de magie van ons prachtige universum toe te laten in jouw leven en haar werk te laten doen.

Online retraite 

 

Een retraite is hier perfect voor. Daarom nodig ik je van harte uit voor de
online retraite "De kunst van ruimte maken voor jou"

Drie dagen vol inspiratie, tips en oefeningen om ruimte te maken voor jou:

* Ruimte om te voelen of er voldoende jou is in jouw leven.

* Ruimte om je meer te verbinden met wat je echt belangrijk vindt in je leven én daar ook aandacht en tijd aan geven.

* Ruimte om je te verbinden met je hart en jouw intuïtie. 

* Ruimte voor al die gevoelens, sensaties en gedachten die gezien willen worden.

* Ruimte voor meer energie.

* Ruimte voor het leven van jouw dromen. 

 

Het is tenslotte net als in de tuin; door voeding aan de plant te geven én het onkruid en uitschieters weg te halen, is er meer kracht en energie om bloemen schitterend te laten bloeien!  

 

Ontspan. Maak ruimte. Vertraag. Verbind je meer met jou & jouw dromen.

Waarom online? 

 

Weggaan naar een retraite, op een andere plek dan thuis, is natuurlijk heerlijk. Je dompelt je heel makkelijk in een andere energie en de ruimte voor jou ontstaat vanzelf.  Nadeel vind ik dat het moeilijker is om het gevoel thuis vast te houden,  dat de boost die je krijgt heel snel weer weg is als je weer thuis bent. Door in je eigen huis & omgeving meer ruimte te maken (letterlijk en figuurlijk), is het makkelijker om het te blijven doen. 

Een andere reden is, dat veel mensen voor de zomer snakken naar tijd en ruimte voor zichzelf, maar denken 'Ah nog even tanden op elkaar, want over een paar weken heb ik vakantie, dan kom ik vast aan mezelf toe'.  In praktijk betekent dat meestal van alles doen, want ja, je bent nu eenmaal hier en/of je partner/kinderen willen jouw aandacht want 'wat zijn we druk geweest en wat is het fijn om samen te zijn'.

Toen wij een tijd geleden op reis gingen voor 3,5 maanden trapte ik daar zelf ook in. Natuurlijk heb ik tijd gehad om te ontspannen en te genieten, maar echt tijd en ruimte creëren voor mij en mijn dromen  is niet echt gelukt. Ik snapte wel waarom toen ik dit las in een boek: 'vacation is nothing more than relocating your family'.

 

Nog een voordeel van een online retraite: je hebt zelf in de hand hoeveel geld je eraan uitgeeft. Een heerlijke retraite (in het buitenland) kost vaak honderden euro's. Heeft niet iedereen met de zomervakantie voor de deur. Door het thuis of in je eigen omgeving te doen bepaal je zelf of het lowbudget of wat meer luxe wordt. Blijf je bijvoorbeeld vooral in huis of verwen je jezelf met een sauna, een massage of een bezoek aan de kapper of schoonheidsspecialist. Kook je zelf of ga je lekker uit eten of bestel je eten?

Wat krijg je van mij & wat is jouw investering?

 

Na je inschrijving krijg je direct  info & tips om je voor te bereiden. De dag daarna krijg je elke ochtend een mail met inspiratie, tips, oefeningen & acties over het thema van de dag.

Ook na de retraite vind je me nog een tijdje in je mailbox.  Want het vasthouden van de energie, en doen wat je je hebt voorgenomen is een van de lastigste dingen na events en retraites. Ik loop een beetje met je mee en herinner je er aan dat je ruimte wilde voor maken voor jou. Dat helpt om het ook daadwerkelijk te creëren in je leven!

€ 37,-

(incl. btw)

Hoe haal jij er het meeste uit?

 

Door het zoveel mogelijk op jouw manier te doen! Doe wat bij je past, waar je blij van wordt, waar je energie van krijgt.

 

Maak het weekend zo vrij mogelijk, zodat je de dagen zelf kunt invullen en je geen (ok ok: zo min mogelijk) rekening hoeft te houden met anderen'Ja, maar ik moet echt van alles!’ is vaak een veel gehoorde reactie. Maar is dat echt zo; MOET het echt? Vind een ander dat het moet? Of vind je dat stiekem zelf?

 

Kijk welke afspraken je hebt en welke je daarvan af kunt zeggen, verplaatsen, in kunt korten en/of van locatie kunt veranderen (bv café bij jou om de hoek). Vertel de mensen om je heen dat je dat weekend niet bereikbaar en zet je telefoon dan zoveel mogelijk uit, zodat je een heel weekend kunt genieten van rust en ruimte voor jou!

Wat klinkt dat heerlijk: meer ruimte voor mij...

Inspiratie voor de kunst van joúw leven?