top of page

'Mens durf te leven!'

Bijgewerkt op: 31 mei 2022

Deze week kwam ik via de inspirerende mail van Praktijkvader terecht bij dit fantastische lied, fantastisch gezongen door Wende.


Kippenvel; all over. Af en toe komt dit liedje voorbij en al mijn cellen jubelen dan, want het is een van die liedjes die totaal resoneren. Deze zin bijvoorbeeld:


“Maar wees op je vierkante meter een vorst, wat je zoekt kan geen ander je geven.”


Misschien is dat wel de essentie van waar Radical Self-care voor mij over gaat. We zijn met z’n allen zo op zoek buiten onszelf naar gezien worden, naar liefde, goedkeuring, waardering, veiligheid, erkenning etc. Terwijl dat wat je zoekt echt alleen van jou kan komen! Natuurlijk is het fijn die dingen van een ander te ontvangen, maar het is het meest waarachtig als het van jezelf komt. Dat het uit jouw eigen bron komt, dat jíj het kloppend maakt voor jezelf.


Zo kom je ook bij ‘wees op je vierkante meter een vorst’: voel je dat je dat bent? Ben je je bewust van de verantwoordelijkheid die daarbij komt? En wat voor een vorst ben je dan? Ben je die vorst die vanuit het hart regeert, of ben je een soort dictator voor jezelf?


Onderwerpen om úúúren over te praten wat mij betreft!


Kijk hier voor 'Radical Self-care’ workshops en meer: je bent van harte welkom!


Beeldmateriaal trekt de aandacht. Gebruik een afbeelding en ondertitel om je bericht beter over te brengen.

#shoppen #vers #natuurlijk #fruit

10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

10 jaar

Post: Blog2_Post
bottom of page