Wat is de kunst van jouw leven?

Verlang je naar meer ‘jij’ in je leven? 

Naar meer ruimte voor jou en wat jij belangrijk vindt?

Naar je energie geven aan dat wat je wilt creëren in jouw leven?

Doe dan mee met de online retraite ‘De kunst van ruimte maken voor jou en jouw dromen’  

 

Want dan kies je voor drie dagen voor jou.

Drie dagen tijd en ruimte voor jou in je eigen leven.

Thuis, of een andere plek waar je graag alleen wilt zijn.  

 

Drie dagen in jouw eigen energie.

Drie dagen waarin je jouw ritme volgt.

Jouw behoefte aan rust, aan beweging, aan slapen, aan eten, aan drinken, aan reflectie.

 

Drie dagen inspiratie voor het ruimte maken voor jou en jouw dromen.

Inspiratie in de vorm van woorden, beelden, video’s, audio’s.

Inspiratie die je tot je neemt op het moment dat jij dat wilt.

 

Want dat is volgens mij de bedoeling van het leven: dat je de dingen doet zoals jíj dat wilt en dat je leeft op de manier die bij jóu past. Bij wie jij bent, bij jouw ervaringen tot nu, bij wat je verlangt van het leven, bij wat je wilt creëren in dit leven. We zijn nog zo druk met wat anderen van ons willen, met ‘hoe het hoort’, met ‘de ander’ tevreden houden, dat we vaak niet eens weten wat we zelf eigenlijk willen.


Online retraite weekend 

 

Dit moment wil ik graag samen met je creëren van 21 t/m 23 september, tijdens de online retraite "De kunst van ruimte maken voor jou & jouw dromen". 

 

Drie dagen vol inspiratie, tips en oefeningen om ruimte te maken voor jou:

* Ruimte om te voelen of er voldoende 'jij' is in jouw leven

* Ruimte om te vertragen, in alle dynamiek om je heen en in jezelf. 

* Ruimte om je te verbinden met je hart en jouw intuïtie. 

* Ruimte voor al die gevoelens, sensaties en gedachten in jou die gezien willen worden.

* Ruimte door los te laten.

* Ruimte voor meer energie.

* Ruimte voor het leven van jouw dromen. 

* Ruime om je meer te verbinden met wat je echt belangrijk vindt in je leven én daar ook aandacht en tijd aan geven.

Ontspan. Maak ruimte. Vertraag. Verbind je meer met jou & jouw dromen.

Waarom online? 

 

Weggaan naar een retraite, op een andere plek dan thuis, is natuurlijk heerlijk. Je dompelt je heel makkelijk in een andere energie en de ruimte voor jou ontstaat vanzelf.  Nadeel vind ik dat het moeilijker is om het gevoel thuis vast te houden,  dat de boost die je krijgt heel snel weer weg is als je weer thuis bent. Door in je eigen huis of fijne plek in je eigen omgeving meer ruimte te maken (letterlijk en figuurlijk), is het makkelijker om het te blijven doen. 

Nog een voordeel van een online retraite: je hebt zelf in de hand hoeveel geld je eraan uitgeeft. Een heerlijke retraite (in het buitenland) kost vaak honderden euro's. Heeft niet iedereen liggen of wil je liever aan iets anders besteden. 

Door het thuis of in je eigen omgeving te doen bepaal je zelf of het lowbudget of wat meer luxe wordt. Blijf je bijvoorbeeld vooral in huis of verwen je jezelf met een sauna, een massage of een bezoek aan de kapper of schoonheidsspecialist. Kook je zelf of ga je lekker uit eten of bestel je eten?

Wat krijg je van mij & wat is jouw investering?

 

Voordat we vrijdag starten krijg je van mij info & tips om je voor te bereiden. Daarna krijg je elke ochtend een mail met inspiratie, tips, oefeningen & acties over het thema van de dag.

Daarnaast is er de besloten FB-groep: dé plek om in te tappen op onze gezamenlijke energie, vragen stellen, jouw inzichten en verlangens delen; wat er tot je komt. Daarnaast plaats ik er posts en doe ik FB-lives in de FB-groep.

 

Misschien stuur ik nog wel meer mails, als die flow bij mij ontstaat. Ik geloof erin dat als ik afgestemd ben op de energie van de groep, de juiste aanvullende thema’s en teksten komen. En natuurlijk kan het zijn dat jullie vragen hebben die ik in mail of met FB-live beantwoord.

Ook na de retraite vind je me nog een tijdje in je mailbox.  Want het vasthouden van de energie, en doen wat je je hebt voorgenomen is een van de lastigste dingen na events en retraites. Ik loop met je mee en herinner je er aan dat je ruimte wilde voor maken voor jou. Dat helpt om het ook daadwerkelijk te creëren in je leven!

€ 47,-

(incl. btw)

Hoe haal jij er het meeste uit?

 

Door echt actief mee te doen en het zoveel mogelijk op jouw manier te doen: ik geloof dat je dan het meeste uit het weekend haalt. Doe wat bij je past, waar je blij van wordt, waar je energie van krijgt.

 

Maak het weekend zo vrij mogelijk, zodat je de dagen zelf kunt invullen en je geen (ok ok: zo min mogelijk) rekening hoeft te houden met anderen'Ja, maar ik moet echt van alles!’ is vaak een veel gehoorde reactie. Maar is dat echt zo; MOET het echt? Vind een ander dat het moet? Of vind je dat stiekem zelf?

 

Kijk welke afspraken je hebt en welke je daarvan af kunt zeggen, verplaatsen, in kunt korten en/of van locatie kunt veranderen (bv café bij jou om de hoek). Vertel de mensen om je heen dat je dat weekend niet bereikbaar en zet je telefoon dan zoveel mogelijk uit, zodat je een heel weekend kunt genieten van rust en ruimte voor jou!

Wat klinkt dat heerlijk: meer ruimte voor mij...

Inspiratie voor de kunst van joúw leven?