Doe wat met je idee & verbeter er de wereld mee


​Van een hele dierbare vriendin kreeg ik dit prachtige kinderboek. Het is te mooi en inspirerend om alleen met mijn kindjes te lezen! Daarom neem ik je in deze video mee. Naar wat er gebeurt als je wat doet met joúw idee. Want ik geloof dat iedereen stiekem wel een idee heeft, of meerdere. Over wat je zou willen "als alles zou kunnen".

Met alles wie ik ben geloof ik dat alles wat jij wil, mogelijk is. Omdat jouw verlangens, ideeën en wensen niet voor niks bij joú komen. Jij hebt die talenten & skills om dat te creëren: anders kwam het niet niet bij jou. En wat je "nog niet kunt", kun je leren. En nee; dus niet iedereen kan profvoetballer worden. Maar dat is ook niet voor iedereen de bedoeling!

De kunst van leven is ontdekken wat jouw verlangens zijn. Welke ideeën door jou gecreëerd willen worden. Wat er door jou heen gecreëerd wil worden, op deze aarde gemanifesteerd wil komen.

Want als jij wat doet met jouw idee, verander jij daar de wereld mee.

HERFSTINTENTIE

Mijn intentie voor de herfst is gelijk heel helder: energie geven aan mijn idee. Focus op wat ik wil creëren; om De kunst van leven veel krachtiger te laten groeien deze herfst.

Te vaak laat ik mij afleiden, richt ik mijn energie op dingen die niet bijdragen aan mijn welzijn. Dingen die niet bijdragen aan dat wat ik belangrijk vindt én zeker niet bijdragen aan het manifesteren van mijn idee.

WAT GA JIJ DOEN MET JOUW IDEE?

De eerste dag van de herfst is een krachtig moment om een intentie voor de aankomende maanden te zetten. Wat ga jij creëren de aankomende maanden? Welk idee leeft er in jou, die jouw energie, aandacht en liefde vraagt? Welk idee ga jij de wereld inzetten, als je je niks meer aantrekt van de mensen om je heen die zeggen (denken) dat het je toch niet gaat lukken?

Het is jouw idee; jouw leven: own it; create it; live it.

Recente berichten
Inspiratie voor de kunst van joúw leven?