More light please!Wat was het ontzettend winter de afgelopen weken. Niet in de zin van koud, vriezen en sneeuw. Wel van echt naar binnen willen; letterlijk én figuurlijk. Van stil zijn, lezen, spelen, rondhangen. Van slapen, rusten, dromen, terugkijken. En vooral voelen wat er nu aanwezig is. Ik wilde het zo graag in woorden vatten en ‘er iets mee doen’. Maar blijkbaar was dat nog niet de bedoeling, want ik kon er niet echt woorden aan geven.


Nu het voorjaar begonnen is (begin februari begint energetisch de lente al schijnt), wordt het weer lichter en begint het weer te bewegen. Niet alleen in mij, ook weer naar buiten. Wat hier zeker ook bij helpt is het mooie netwerk Fellerlicht waar ik aan verbonden ben. Dit is een plek met hele fijne mensen die hun eigen licht én dat van ander feller laten stralen, allemaal op hun eigen manier. Fellerlicht gaat om elkaar echt ontmoeten, verbinden, delen, leren, groeien. Je vindt er gave en inspirerende gratis tools, events en workshops. Als jij daar blij wordt, vertel het dan wel vooral verder, want zo kunnen we samen groeien! Dat is voor ons werken volgens het ‘pay it forward principe’. ​ Begin februari was het eerste event en och wat was het een fantastische dag! Ruim 40 mensen die elkaar ontmoetten, in gesprek gingen en een aantal workshops volgden. En er komt nog veel meer! Naast dat er op diverse plekken en momenten in Nederland kleinschalige events georganiseerd worden, ook kun je een keer per maand een gratis ‘huiskamer workshop’ volgen. Gewoon bij een van ons aan de keukentafel.

Uitnodiging Bij deze wil ik je van harte uitnodigen voor de workshop ‘Jouw plek in het universum’ dat ik aanstaande dinsdag 18 februari geef in het Havenkwartier in Deventer van 10 - 13 uur. Mocht dat niet wat voor je zijn of toch wat te ver weg; er worden die dag nog veel meer workshops vanuit Fellerlicht worden! Bekijk ze allemaal op en meld je aan via Fellerlicht.com/workshops Ik zie ernaar uit je te ontmoeten! x-je SylviaRecente berichten
Inspiratie voor de kunst van joúw leven?