sako20181101-1798.jpg

Voor jou!

Het leven. O zo mooi, prachtig, hartverwarmend. Zo ingewikkeld soms, zwaar of zelfs vreselijk.

Hoe leef je je leven eigenlijk? Hoe moet dat? Er is niet echt een stappenplan voor. Gelukkig ook maar, want de zoektocht is de lol van het leven. Maar wijsheid, inspiratie, tips & ideeën die je richting geven bij je zoektocht. Die zijn er wel. Want uiteindelijk lijken we allemaal veel meer op elkaar dan we denken. 

Wil je ontdekken wat de kunst van joúw leven is? Wat een 'gelukkig en betekenisvol leven' voor jou betekent? En minstens zo belangrijk: hoe je dat leven kunt creëren? Dan ben je hier helemaal op de goede plek!

 

Hieronder vind je een aantal tools om de eerste stappen te zetten. Kies datgene wat resoneert, waar je zin in krijgt. Ga er vervolgens met aandacht mee aan de slag, ontdek wat het met je doet.

Soundcloud - afstemoefening De dans van

Audio

Afstemoefening 'De dans van vrijheid'
 

  Waar kun jij jezelf meer vrij maken, en zo de wereld meer vrij maken? Inspiratie voor deze vraag is een van de prachtige zinnen uit het boek: 'De Keuze. Leven in vrijheid':

'Blijf je jouw eigen gevangenisbewaarder, of kies je voor vrijheid?'

Wil je meer inspiratie ontvangen over hoe dat kunt doen? Download de gratis afstemoefening 'De dans van vrijheid'!

Die wil ik  graag ontvangen!

Afb Ebook Essentials for Self-care.png

Essentials for Self-care
 

 Voor jezelf zorgen. Ook eén van de essentials voor een gelukkig en betekenisvol leven. Want als jij jezelf belangrijk genoeg vindt om voor te zorgen, als jij echt van jezelf kunt houden, is het heel logisch en natuurijk om jezelf te geven waar je naar verlangt.

Het is vaak makkelijker gezegd dan echt gedaan. Er zitten zoveel (vaak onbewuste) gedachten en overtuigingen in je systeem, waardoor je je  toch vaak richt op 'de ander' in plaats van op jou en wat jij verlangt.

In dit ebook vind je inspiratie om meer voor jezelf te zorgen en liefdevoller voor jezelf te zijn. Hoe meer je dat kunt, hoe makkelijker het creëren van een fijn leven gaat.  

Die wil ik  lezen!

Site - Minicursus Verbind je meer met jo

Mini-cursus

Gratis

Verbind je meer met jou

Om de kunst van jóuw leven te creëren, is een krachtige verbinding met jouw essentie (of ziel, Zelf, Hogere ik: welk woord bij jou past) essentieel. Want dan wéét je diep van binnen welke stappen je mag zetten, wat jouw bedoeling is, wat je mag ervaren en wat je wil creëren in jouw leven.  

 

Deze gratis vierdaagse minicursus ‘Verbind je meer met jou’ gaat hierover. Meld je hieronder aan en ontvang direct de eerste mail met inspiratie om je meer te verbinden met jou, zodat je het leven kunt creëren dat echt bij jou past en wat jou gelukkig maakt!  Ja, dat wil ik!

Feller+licht+logo+rond+2500+-+2500.png

Workhop vanuit Fellerlicht

Bijna elke maand geef ik een online workhop, over wisselende onderwerpen. Deze workshop geef ik  vanuit Fellerlicht waar ik aan verbonden ben. Dit is een plek met hele fijne mensen die hun eigen licht én dat van ander feller laten stralen, allemaal op hun eigen manier. Feller licht gaat om elkaar echt ontmoeten, verbinden, delen, leren, groeien. 


Je vindt er gave en inspirerende gratis tools, events en workshops. Als jij daar blij wordt, vertel het dan wel vooral verder, want zo kunnen we samen groeien! Dat is voor ons werken volgens het ‘pay it forward principe’.

Inspiratie voor de kunst van joúw leven?