top of page
IMG_6894.JPG

De eerste stap naar meer Leven

Start hier: Welkom

Meer Leven begint hier

Yes; je hebt echt het innerlijke besluit genomen om dat je steeds meer tot Leven te komen. Dat je meer wil Leven vanuit wie je werkelijk bent. Maar dan: hoe dóe je dat dan eigenlijk? Hieronder vind je tools, workshops en sessies die je helpen om de eerste stappen te zetten en te ontdekken wat tot Leven komen voor jou betekent en wat het van je vraagt. Kies datgene wat resoneert, waar je zin in krijgt. Ga er vervolgens met aandacht mee aan de slag, ontdek wat het met je doet.

Start hier: Tekst
IG sep 21 - Essentials for Self-care.png

Essentials for Self-care

Voor jezelf zorgen is eén van de essentials om echt tot Leven te komen in deze bijzondere tijd. Want als jij echt voor jouw Zelf zorgt en jezelf belangrijk genoeg vindt, is het veel makkelijker om te leven vanuit wie je werkelijk bent en jezelf te geven waar je naar verlangt. Wel is het vaak makkelijker gezegd dan echt gedaan. Er zitten zoveel (vaak onbewuste) gedachten en overtuigingen in je systeem, waardoor je je toch eerder richt op 'de ander' in plaats van op jezelf. In dit ebook vind je inspiratie om meer voor jeZelf te zorgen en liefdevoller voor jezelf te zijn.

Start hier: Over
Radical Self-care online workshop

Workshop 'Radical Self-care'

Krachtig op jouw plek staan. Voluit Leven, gelukkig, licht en met veel plezier.
Aanwezig bij jezelf, in je lichaam en bij wat er in je leven gebeurt.
Energiek, creatiekrachtig en ontspannen datgene doen wat klopt voor jou en bijdraagt aan jouw bedoeling.


Soms lijkt dat zo onbereikbaar en voel je je moe, futloos, zwaarmoedig, of zelfs depressief.
Gebeuren er allemaal dingen in je leven die voor (innerlijke) chaos zorgen, waar je dan alleen maar reactief op kunt reageren. Voelt het alsof je (wéér) vastzit, terwijl je al zoveel jaren bezig met persoonlijke ontwikkeling en je daar al zoveel aan gedaan hebt! Alsof de deur naar welzijn alleen maar meer op slot zit en je maar niet kunt ontdekken waar die sleutel ligt.


Die sleutel is radicaal kiezen voor écht zorgen voor jouw Zelf. Radical Self-care.


Tijdens mijn online workshop ‘Radical Self-care’ deel ik met je wat ik hiermee bedoel en welke ‘essentials for Radical Self-care’ ik ontdekt hebt de afgelopen tijd. Ook krijg je meerdere tools die je direct kunt gebruiken.


Je bent van harte welkom!​

Start hier: Over
Podcast De kunst van Leven .png

Podcast De kunst van Leven

Deze podcast is voor jou als je verlangt om voluit tot Leven te komen. Wat ik daarmee bedoel, waarom ik het met een hoofdletter schrijf en hoe je dat zoal kunt doen hoor je o.a. hier. Ook deel ik mijn ervaringen, inzichten en wijsheid die ik de laatste jaren heb ontdekt; Essentials noem ik die. Mijn intentie is je uitnodigen, inspireren, prikkelen en activeren om steeds meer tot Leven te komen en zo jóuw kunst van Leven (bewust) te creëren.

Start hier: Over
IMG_0066.jpg

"Op het moment dat je bereid bent te veranderen, zal het Universum je beginnen te helpen.
Het zal je geven wat je nodig hebt"

Louise Hay

Start hier: Citaat

Leven vanuit wie je werkelijk bent

Voel je de roep om meer tot Leven te komen tot in je tenen, en wil je echt de diepte in? Wil je meer inzicht in wat er NU nodig is om meer tot Leven te komen én om echt  jóuw kunst van Leven te creëren? Dat kan op verschillende manieren! Bijvoorbeeld met een van de krachtige 1-op-1 sessies en de online programma's. Klik hieronder voor meer informatie.

Start hier: Tekst
bottom of page