sako20181101-1798.jpg

Wie ben ik?

 

Ik ben Sylvia. Ik heb het leven lief en verlang ernaar om volledig tot ontwikkeling te komen, steeds dichterbij mijn essentie, ziel en bedoeling te komen. Leven vanuit mijn innerlijke kracht en hart is de uitnodiging en belangrijkste drijfveer hierbij. 

 

 

 

 

 

Deze prachtige zin van Queens of the Stone Age triggerde mij ontzettend de afgelopen jaren. In alles voel ik dat ik ‘something good’ heb gevonden. Voor dit moment in ieder geval. Want ik heb ook geleerd dat het is wat het nu is, niet wat het morgen misschien eventueel zou kunnen zijn.

De kunst van leven is een geweldige reis voor mezelf. Een reis waarmee ik veel andere krachtige vrouwen hoop te inspireren ook op zoek te gaan naar dat ‘something good’!

 

"I want something good to die for, to make it beautiful to live"
Queens of the stone age
sako20181101-1912 inzoom.jpg
"Als je iets werkelijk wilt, spant het hele universum samen 
om je daarbij te helpen." Paulo Coelho

Geluk!

 

Erg gelukkig word ik van mijn grote liefde, onze twee prachtige dochters en kat Loeder. Van ons heerlijke huis in het Havenkwartier, van de inspirerende vrouwen in mijn leven en van op avontuur gaan. Ik vind het snel gezellig, gebruik vaak teveel woorden, ben gemakzuchtig (efficiënt vind ik zelf :-) en heb een tijdschriftenverslaving. Nou ja, misschien ook wel een voor notitieboekjes (hoe fijn; een nieuw mooi boekje, om mooie teksten en quotes in te schrijven). En over geluk gesproken: een precies goed gemaakte koffie, in de zon op ons dakterras: niks meer aan doen.

Contact

Wil je meer weten, heb je een vraag of een geweldig idee waar je het met me over wil hebben? Stuur me een bericht hieronder of via social media of bel me!

Wil je meer weten, heb je een vraag of een geweldig idee waar je het met me over wil hebben? Stuur me een bericht hieronder of via social media of bel me!

DE KUNST VAN LEVEN

Sylvia Peet

sylvia@dekunstvanleven.nl

Bedankt! Bericht verzonden.

Inspiratie voor de
kunst van JOUW leven?
sako20181101-2104.jpg

Volg me op Instagram of Facebook voor meer inspiratie!

Inspiratie voor de kunst van joúw leven?