Sylvia dakterras be awesome.jpg

Leven vanuit wie je werkelijk bent

Voel je de roep om meer tot Leven te komen tot in je tenen, en wil je echt de diepte in? Wil je meer inzicht in wat er NU nodig is om meer tot Leven te komen én om echt  jóuw kunst van Leven te creëren? Dat kan op verschillende manieren: bekijk ze hieronder!

 
 

Radical Self-care
One day Retreat

Een dag rust, ruimte en liefde voor jou

Het is tijd om met elkaar wat anders te creëren in onze prachtige wereld. Om andere keuzes te maken. Om te leven vanuit liefde in plaats van uit angst. Een essentiële stap daarbij is beter zorgen voor jouw Zelf. JeZelf meer liefhebben, koesteren, laten groeien. Om tot Leven te komen: te Leven vanuit wie je werkelijk bent en om te doen waarvoor jij hier op deze prachtige aarde bent. 


Om dit echt te doen en beter voor jouw Zelf te zorgen, heb ik iets heel tofs: het eerste One day Retreat 'Radical Self-care'!

IMG_3364_edited.jpg
 

Radical Self-care
Online course

Start: september 2022

Helemaal tot Leven komen: meer vrijheid, ruimte, liefde en plezier. Dat verlangen voel je in je hele lijf. En je bent al een aardig 'eind op weg', als je terugkijkt. Je hebt al ontzettend veel gedaan en geleerd over jezelf, wie je bent en wat je wel en niet wil.

Maar er zijn ook genoeg momenten dat je het even niet meer weet of voelt. Dan is het o zo fijn om je ziel te voeden. Jezelf te bekrachtigen met wijsheid, inspiratie, (afstem)oefeningen en andere tools. Jezelf te ondersteunen om je weer te verbinden met jeZelf. Daar is deze online course 'Radical Self-care' voor!

Radical Self-care retreat
 
MBlue Essentials for Self-care (1980 x 700 px).png

Meer rust, ruimte en liefde voor jou

Online course

Het is tijd om met elkaar wat anders te creëren in onze prachtige wereld. Om andere keuzes te maken. Om te leven vanuit liefde in plaats van uit angst. Een essentiële stap daarbij is beter zorgen voor jouw Zelf. JeZelf meer liefhebben, koesteren, laten groeien. Om tot Leven te komen: te Leven vanuit wie je werkelijk bent en om te doen waarvoor jij hier op deze prachtige aarde bent. 


Om beter voor jouw Zelf te zorgen, heb ik een toffe online course voor je: 'Essentials for Self-care'. Hierin ontdek je:

*  Wat Self-care voor jou is;

* Hoeveel ruimte er voor jou is in je leven;

* Hoe belangrijk jij bent in jouw leven;

* Wat eigenlijk de essentie is van Self-care;

* Én natuurlijk tips en tools om meer Self-care in jouw leven te brengen!

Meld je aan voor maar € 47,- (excl. btw) en krijg twaalf dagen lang bijna elke dag een mail met inspiratie, tips & tools over Self-care.

 
IMG_6588.jpg

"When I say be creative,
I don't mean that you should all go
become great painters and great poets.
I simple mean let your life be a painting,
let your life be a poem.''

Osho

 
1.png
Sylvia dakterras be awesome 2.jpg

Licht-sessie Feller Licht

Je bent best tevreden met je leven, maar heel eerlijk: echt gelukkig ben je niet. Het is meer een kwestie van overleven dan van voluit Leven.

Je verlangt naar meer ontspanning, betekenis, vrede, plezier. Eigenlijk verlang je vooral naar meer JIJ in je leven. Naar leven op jóuw manier, jouw ruimte innemen en krachtig staan voor wie jij werkelijk bent & wat jíj wil doen. Naar helemaal tot Leven komen.


Jubelt je hart als je dit leest?

Boek dan nu een online 1-op-1 Licht-sessie met mij. In een krachtige sessie van ongeveer een half uur, schijnen we samen ons licht op een vraag of thema dat nu actueel is in jouw leven. Je krijgt inzicht in wat er NU nodig is om meer tot Leven te komen én minimaal één tool om je daarbij te ondersteunen.


Boek deze sessie nu voor de speciale Feller Licht-prijs van € 35,- (incl. btw). Ik zie ernaar uit om je te ontmoeten!

Sessie 'Handboek om jóuw kunst van Leven'

Voluit tot Leven komen; ja dat verlangen voel je in je hele lijf. Maar hóe dan?! Wat is er allemaal voor nodig, aan welke 'knoppen' moet je dan draaien en waar begin je dan?


In deze krachtige 1-op-1 (online of live) sessie van ongeveer een uur, maken we samen een begin met het magische handboek voor jóuw kunst van Leven. Geen saaie handleiding zoals die van de tv, maar een waar je blij van wordt. Een handboek die je inspireert, motiveert en de juiste richting laat zien als je weer even doelloos beweegt.


Boek deze sessie nu voor € 77,- (incl. btw). Ik zie ernaar uit om je te ontmoeten!

 

Ervaringen

Je hebt me geïnspireerd om die overvloed te blijven voelen en m'n dromen te volgen, ook nu. Juist nu.


Ik vind de manier waarop je het doet, heel open, eerlijk en kwetsbaar: ontzettend mooi. Het voelt voor mij alsof je jezelf helemaal inzet en niets achter houdt. En juist dat maakt het zo krachtig voor mij.


En prachtig hoe je dingen kunt verwoorden en geïnspireerd bent.

De creativiteit spat er vanaf en ik merk dat jouw enthousiasme daarin echt aanstekelijk werkt!"

Nog bedankt voor de heerlijke ontspannen workshop. Het was een fijn contact met elkaar, echt een soort gesprek met veel herkenning. De afwisseling was fijn, door de muziek, meditaties en de inzichten die jij deelde uit jouw leven. Diepgaand en toch ook luchtig.


Zo fijn ook om helemaal mijzelf te mogen zijn, dat was het gevoel dat ik kreeg. Dat het goed is zoals ik ben en wat ik voel en wat ik ervaar. Kortom een heerlijke workshop, dank je wel!"

"Persoonlijk, open en inspirerend. Glitters in mijn inbox!"

"De oefeningen van de workshop hebben mij mooie inzichten gebracht. Hetgeen ik heb ervaren door de oefeningen was diepgaand."

 

Geplande evenementen