top of page
Sylvia dakterras be awesome.jpg

Leven vanuit wie je werkelijk bent

Voel je de roep om meer tot Leven te komen tot in je tenen, en wil je echt de diepte in? Wil je meer inzicht in wat er NU nodig is om meer tot Leven te komen én om echt  jóuw kunst van Leven te creëren? Dat kan op verschillende manieren: bekijk ze hieronder!

Werk met mij: Welkom
Werk met mij: Video
Syl - een op een sessie bij FL event 14-4-22 ingezoomd_edited.jpg
Sylvia dakterras be awesome 2.jpg

Licht-sessie Feller Licht

Je bent best tevreden met je leven, maar heel eerlijk: echt gelukkig ben je niet. Het lijkt meer op overleven dan op voluit Leven.

Je verlangt naar meer ontspanning, betekenis, vrede, plezier. Eigenlijk verlang je vooral naar meer JIJ in je leven. Naar radicaal voor jouw Zelf zorgen, en leven op jóuw manier, jouw ruimte innemen en krachtig staan voor wie jij werkelijk bent & wat jíj wil doen.


Jubelt je hart als je dit leest?

Boek dan nu een online 1-op-1 Licht-sessie met mij. In een krachtige sessie van ongeveer een half uur, schijnen we samen ons licht op een vraag of thema dat nu actueel is in jouw leven. Je krijgt inzicht in wat er NU nodig is om beter voor jouw Zelf te zorgen én minimaal één tool om je daarbij te ondersteunen.


Boek deze sessie nu voor de speciale Feller Licht-prijs van € 35,- (incl. btw). Ik zie ernaar uit om je te ontmoeten!

Sessie 'Handboek voor jóuw kunst van Leven'

Voluit tot Leven komen; ja dat verlangen voel je in je hele lijf. Maar hóe dan?! Wat is er allemaal voor nodig, aan welke 'knoppen' moet je dan draaien en waar begin je dan?


In deze krachtige 1-op-1 (online of live) sessie van ongeveer een uur, ontdek je een aantal antwoorden op die vragen én maken we samen een begin met het magische handboek voor jóuw kunst van Leven. Geen saaie handleiding zoals die van de tv, maar een waar je blij van wordt. Een handboek die je inspireert, motiveert en de juiste richting laat zien als je weer even doelloos beweegt.


Boek deze sessie nu voor € 77,- (excl. btw). Ik zie ernaar uit om je te ontmoeten!

Werk met mij: Diensten

Ervaringen

Werk met mij: Recensies

Heerlijk om zo samen te sparren en zoveel herkenning te vinden.
Was superfijn: dank je wel!

Geplande evenementen

Werk met mij: Events
IMG_6588.jpg

"When I say be creative,
I don't mean that you should all go
become great painters and great poets.
I simple mean let your life be a painting,
let your life be a poem.''

Osho

Werk met mij: Citaat
bottom of page