IMG_3957.jpg
IG Wake up! Time to rise (2).png

Wake up! Time to rise

 

Onze leven lijkt niet meer op ons 'normale leven'. Er bestaan veel verschillende ideeën over het 'nieuwe normaal', waardoor de dualiteit groter lijkt dan ooit. In deze dynamiek is het niet zo makkelijk te voelen en weten wat nu voor jou het juiste is om te doen. Of juist niet te doen. Waar moet je je aandacht wel op richten, en waar niet op? Het leven, in deze verandering van tijdperk, vraagt hele andere dingen van ons dan 'vroeger'.

 

Maar wat vraagt dat dan, hoe ziet dat er voor jou uit én wat is ervoor nodig om dat te creëren? Hier gaat dit online programma over. 

Daar wil ik meer over weten!

Werkboek Challenge Essentials for Self-c

Essentials for Self-care

 

Het is tijd om meer aandacht te geven aan jou en jouw Zelf. Want ik geloof met alles wie ik ben dat het tijd is om met elkaar wat anders te creëren in onze prachtige wereld. Om andere keuzes te maken. Om te leven vanuit liefde in plaats van uit angst.

 

En een essentiële stap daarbij is beter zorgen voor jouw Zelf.

JeZelf meer liefhebben, koesteren, laten groeien.

Om joúw leven te leven, om te doen waarvoor jij hier op deze prachtige aarde bent.

Om te gaan staan voor wie je bent, voor waar jij in gelooft.

Om je uit te spreken vanuit je hart en jouw waarheid te spreken.

Om jouw leven bewust(er) te creëren en het voluit te leven.  

Ah ja; beter voor mijn Zelf zorgen; dat wil ik!

1.png

Jouw plek in het universum

Hoe nou toch te leven in deze roerige tijden?  Essentials hiervoor zijn leven vanuit de essentie van jou, zelf regie nemen over jouw leven.  Weten wie je bent, wat je kunt, wat jouw bedoeling is op deze mooie wereld. Weten waar je naar verlangt in je leven, wat je echt belangrijk vindt, wat jouw dromen zijn. Jezelf te ont-wikkelen, alle ervaringen van het leven te omarmen en te helen wat geheeld mag worden. 

Hoe ziet dat er voor jou uit en wat is ervoor nodig om dat te creëren?

 

Hier gaan we tijdens deze workshop mee aan de slag aan de hand van muziek, visualisaties & oefeningen. Tools die je helpen om helemaal op jouw plek in dit universum te staan en een gelukkig & betekenisvol leven te creëren.
 

Zondagmorgen 30 mei 2021

10.00 tot 12.30 uur

Deventer

 € 47,- (excl. btw)

 ​Ja, daar wil ik graag bij zijn!

Inspiratie voor de kunst van joúw leven?